Indivisible bağış hedefine ulaştı

İsmet Ergül 2.12.2015 - 21:37
Ajna bizleri dünyasına çağırıyor
Skullgirls’in geliştiricileri Lab Zero Games tarafından 505 Games ile ortak projeleri olan Indivisible, 1.5 milyon dolarlık bağış hedefine ulaştı. Indiegogo yöneticileri tarafından 30 gün daha süre tanınan Indivisible projesi hedefine fazlasıyla ulaşırken, Lab Zero Games Twitter hesabı üzerinden destekleyenlere teşekkür etti. Elde ettiği 1.5 milyon doların yüzde sekizini (yaklaşık olarak 120.000 dolar) vergilere verilirken, kalan 1.38 milyon dolar ile de oyunun gelişiminde kullanılacak.

Aksiyon RPG oyunu olan Indivisible, oynanış olarak Valkyrie Profile ve Metroid’e benziyor.  Skullgirls’teki çizimleriyle ünlü olan Alex Ahad’in çizimlerini tekrar Indivisible’da görürken, Ajna’nın renkli dünyası da bizleri kendine çekiyor. Castlevania’nın harita sistemine benzer bir sistem kullanan Indivisible, aynı zamanda Shovel Knight’ı, Transistor’dan Red’i ve Shantae gibi popüler karakterleri de barındırıyor.

Lab Zero Games’in Skullgirls’den sonra çıkacak olan ikinci oyunu olan Indivisible’ın önümüzdeki sene PlayStation 4, Xbox One , Windows, Mac ve Linux’a gelmesi bekleniyor. Eğer İndivisible ilginizi çektiyse, PS Store, Steam veya Xbox Live’dan Indivisible’ın demosunu indirebilirsiniz.
Indivisible bağış hedefine ulaştı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2015 08:40
Skullgirls'e yeni karater de ekleseler ya bunu da yaparken
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indivisible bağış hedefine ulaştı
İlginizi Çekebilir