Indivisible gelişmeye devam ediyor!

İsmet Ergül 27.12.2015 - 20:32
Çoklu sonlar oyuna eklenebilir
505 Games ve Lab Zero Games'in ortak projesi olan Indivisible geçtiğimiz aylarda bahış hedefine ulaşmıştı. Indiegogo sayfasında oluşturulan bağış hedefi 1 milyon dolara yakın bir geliştirme ücreti elde etmişti. Indivisible'a duyulan ilgiden fazlasıyla memnun olan 505 Games ve Lab Zero Games, elde ettikleri bağış ile Indivisible'ı hem görsel hem de içerik açısından geliştireceklerinin haberini vermişti. Lab Zero yaptığı açıklama ile savaş sırasında karakterlerin konuşma için seslendirme ekibi ayarlamak istediklerini belirtmişti.

Bağış hedefini 2,3 milyon dolara çeken Indivisible, eğer hedefine ulaşırsa çoklu son, oyunun bitişinden sonra oyuncular için hazırlanan zindan bölümü ve genel seslendirmeye sahip olacak. Böylelikle Indivisible'a New Game Plus seçeneği de eklenirken, oyunun birden fazla son içermesi ile de oynanabilirliğinin de arttırılması düşünülüyor.

Indivisible gelişmeye devam ediyor!
Henüz oynanış açısından bir genişleme planı olmasa da, Lab Zero Games Indivisible'ın olabildiğince geliştirilip oyunculara sunulacağını ve yapılan bağışların ne için kullanılacağını da belirteceklerinin altını çizdi. Indivisible'ın 2016 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için gelmesi bekleniyor. Eğer oyunu merak ediyorsanız, Indivisible Prototype'ı, yani oyunun demosunu da ücretsiz deneyebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indivisible gelişmeye devam ediyor!
İlginizi Çekebilir