1/5

inFamous 2 tanıtımda neler oldu neler...

Merlinin Kazanı 11.06.2011 - 12:10
İki yıl beklendi, inFamous 2 Türkçe olarak geldi!

Türkçe oyun hasretine birebir gelen inFamous efsanesi, serinin ikinci oyunu ile tam iki yıl aradan sonra Türkiye’deki PlayStation®3 tutkunları ile de 8 Haziran 2011 tarihi itibariyle tüm dünya ile eş zamanlı olarak buluşuyor. İlk kez Mayıs 2009’da çıkışı ile oyunseverlerin kalbini hemen kazanmayı başaran, çoğu oyun mecrası tarafından 10 üzerinden 9 gibi yüksek bir puan ile taçlandırılan ve dünya çapında yaklaşık 2 milyon satış adetlerine ulaşan inFamous macerası, Empire City’de, kahraman Cole önderliğinde, kaldığı yerden başlıyor.

Oyuncular, inFamous 2’yi herkesten önce oynadı

Macera, 7 Haziran Salı akşamı, Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Murat Gebeceli’nin ev sahipliğinde, Point Hotel’in içindeki The Game’de gerçekleştirilen çok özel bir etkinlik ile başladı bile. Bu özel buluşma sayesinde oyunun Türkiye’deki PlayStation®3 tutkunları, efsaneyi, daha raflara çıkmadan, herkesten önce deneme ve oynama imkanı buldu.

Şanslı 25 kişi Sony inFamous 2 partisinde coştu

Sony’nin bu partiye özel hazırladığı bannerlara, 20 Mayıs ve 3 Haziran tarihleri arasında tıklayıp, Facebook PlayStation Türkiye sayfasını beğenenler, inFamous ile ilgili soruları cevapladı. Soruları doğru cevaplayıp,  formu dolduran kişiler arasından çekilişle davetiyeler dağıtıldı. Gece boyunca, davetliler, Sony yetkilileri ve diğer oyunseverler ile birlikte inFamous 2’yi herkesten önce oynamanın, fikir alışverişinde bulunmanın ve sürpriz ödüllerin tadını çıkardı. Gecenin sonunda tüm katılımcılara, inFamous 2’nin özel tişörtü ve şapkası hediye edildi. Yapılan çekiliş sonucunda talihli 5 kişi ise inFamous 2 oyunu kazandı.