inFamous: Second Son DLC'si PS Store'da ücretsiz oldu

Talha Ramazan Yüzmeç 21.07.2022 - 11:17
inFamous: Second Son DLC'si PlayStation Store üzerinde ücretsiz oldu. Bu gelişme yapımcı şirketin oyuncularını geri kazanma çabası olarak görülüyor.

Sucker Punch Productions'ın 2014 yılında PlayStation 4'e özel çıkardığı inFamous Second Son Amerika'nın Seattle eyaletinde geçiyor ve oyun içerisinde Delsin Rowe adlı 24 yaşındaki karakteri kontrol ediyoruz. Akıcılığı ve konusuyla içine çeken bu oyunu tekrar oynamak isteyenlere müjde niteliğinde bir gelişme yaşandı.

inFamous Second Son DLC'lerinden en nadir olanı ücretsiz oldu

inFamous Second Son'ın bazı DLC'leri şu an da PlayStation Store'da olarak sunuluyor. Bu ücretsiz inFamous Second Son DLC'lerden biri olan Cole's Legacy, inFamous 2 ve inFamous Second Son arasında bir bağ kurmuştu, ancak sadece daha önce yalnızca ön siparişte veya temel oyunun özel bir sürümü ile sunuluyordu. Bu durum DLC'ye daha az oyuncunun ulaşmasını ve diğer oyuncuların bu bağı anlamamasına sebep olmuştu. Haber bugün Sucker Punch'ın Cole's Legacy'nin yerel kısıtlamalar nedeniyle küçük bir ücret gerektiren bölgeler dışında çoğu bölgede ücretsiz olarak mevcut olduğunu tweetlediğinde geldi.

Cole's Legacy'nin ücretsiz şekilde piyasaya sürülmesi, aslında 1 Temmuz'da yayınlanan bir blog yazısında vaat edilmişti. Yapımcı firmanın oyunun hayranlarını oyuna geri döndürmeye çabaladığı ve bu yüzden oyunu desteklemeye devam edeceği söyleniyor. Bu çabanın, inFamous 2'nin UGC sunucularının bakımını ve sunucuları biraz daha uzun süre çalışır durumda tutacak yeni bir eve taşıma planlarını içerdiği iddia ediliyor. 

inFamous: Second Son DLC'si PS Store'da ücretsiz oldu

Stüdyo, bu hizmetler için kaçınılmaz bir son kullanma tarihi olduğunu kabul ediyor. Ancak hala aktif ve ilgili oyuncular varken sunucuları sürdürmeyi umduğunu belirtiyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2022 13:15
inFamous: Second Son PC'ye de gelse iyi olurdu :(
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2022 23:21
Gelmeyecek ağla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2022 16:34
şahane oyundu tekrar yüklim dlcyi oynim hemen
Kalan Karakter: 300 Gönder
inFamous: Second Son DLC'si PS Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir