Ant-Man and the Wasp filmi için teaser ve poster yayınlandı

Ersin Kılıç 1.05.2018 - 13:10
Ant-Man ve Wasp, Infinity War sırasında neredeydi?

Öncelikle Spoiler uyarısı yapalım, çünkü hem haber detayı hem de video Avengers: Infinity War hakkında spoiler, yani keyif kaçırıcı bilgiler içerebilir. Infinity War'ı izlediyseniz ya da daha önce yapılan açıklamaları kaçırmadıysanız Ant-Man'ın filmde gözükmediğini de biliyorsunuzdur. Ev hapsinde olan ve yayınlanan ilk fragmanlarda bu ev hapsinden kaçtığı gözüken Ant-Man için çalışmalara da hız verilmiş durumda. İşte bu noktada yeni film için hem poster hem de kısa bir teaser yayınlandı.

Ant-Man and the Wasp'ın yeni fragmanı geliyor

Yayınlanan bu teaser videosu "Infinity War sonrasında akıllarda bir soru vardı" cümlesi ile başlıyor. Daha sonrasında ise filmin yıldızlarından Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Anthony Mackie, Pom Klementieff, Letitia Wright, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston ve Dave Bautista'yı görüyoru. İşte tüm bu oyuncuların Ant-Man ve Wasp'ın nerede olduklarını merak ediyorlar. Konu ile ilgili esprili söylemlerden sonra ise Paul Rudd ve Evangeline Lilly'i görüyoruz.

İşte bu eğlenceli teaser aslında filmin yeni fragmanını da işaret ediyor. Ant-Man and the Wasp filminde aslında başlıkta da belirttiğim gibi bu ikilinin Avengers: ınfinity War sırasında nerede olduklarını da görme şansına sahip olacağız. Muhtemelen devam filminde ise ekibe katılarak olayı çözmeye çalışacaklar. Filmin teaser videosunu ve posterini aşağıdan görebilirsiniz.

Infinity War yıldızları Ant-Man ve Wasp'ın yerini merak ediyor!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War yıldızları Ant-Man ve Wasp'ın yerini merak ediyor!
İlginizi Çekebilir