Infinity War yönetmeni Netflix karakterleri hakkında konuştu

Hakan Hervenik 22.03.2018 - 11:39
Netflix'te yer alan Marvel karakterleri Avengers'a gelir mi?

Marvel Sinematik Evreni yükselişe devam ederken, hayranlar uzun bir süredir Netflix'te yer alan Marvel karakterlerinin bu evrene katılıp katılmayacağını merak ediyordu. Diziler içerisinde Marvel evreni ile ilgili göndermeler olsa da filmlere geldiği zaman durum aynı olmuyor. Avengers: Infinity War'ın yönetmenlerinden birisi olan Joe Russo, bu konu hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Avengers: Infinity War yönetmeni Netflix karakterleri hakkında konuştu

Joe Russo, Netflix karakterlerinin halihazırda yer alan süper kahramanların üzerine biraz fazla geleceğini düşünmekte. " Bunu daha önceden düşündük. Ama, halihazırda 16 karakterin hikayesini anlatmak zorundayız. Taika Waititi, Ryan Coogler, Scott Derrickson, Peyton Reed ve James Gunn ile aynı anda iş birliği yapmak zaten zor. Üzerine bir de TV dizilerini eklersek işin içinden çıkması zor olur. Bizim işimiz Marvel filmlerini izleyenler için tatmin edici hale getirmek." açıklamasını yapan Joe Russo, aslında bize Netflix karakterlerinin Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olmayacağını belirtmiş oldu. En azından şimdilik. Merakla beklenen Avengers: Infinity War, 27 Nisan'da vizyona girecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
ozan86
ozan86 23.03.2018 03:05
Netflix dizilerindeki karakterlerin güçleri baya kısılmış. Orada karakterler gerçeğe daha yakın şekilde betimleniyor.
Marvel'ın film evreni daha fantastik (türün tam adı aklıma gelmedi) olduğu için ortaya saçma sapan bir şey çıkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2018 14:50
Bal gibi parçası.Filmde oynatmasalar bile (vasıfsız Black Widow yerine Luke Cage ve Iron Fist gibi güçlü karakterler daha işe yarardı ama neyse) göndermelerle MCU'da oldukları hep belli edildi.Saçma sapan konuşmasınlar.Madem MCU'da değil o zaman Daredevil dizisine koydukları gazete haberi ne ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2018 13:26
Filme dahil olamazlar ama aynı evrende geçiyosa sıkıntı olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2018 12:03
zaten daredevil harici diğerleri tam bir çöp,hadi jessica kurtarırsa biraz kurtarır ama gangsta power man ve im a weapon fist,olmaz yani öğvv
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War yönetmeni Netflix karakterleri hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir