Infinity Ward yanıyor!

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Infinity Ward yanıyor!
İnfinity Ward'da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Activision'ın kararı sonucunda bir süre önce Vince Zampella ve Jason West'in görevlerine son verilmişti. Bu durumu iş anlaşmasına uygunsuzluk olarak tanımlayan Activision, bu aşamadan sonraki gelişmeleri tahmin edemedi sanırız. Zira bu ayrılıklardan sonra iki önemli isim daha; Francesco Gigliotti ve Todd Alderman de stüdyodan ayrılmıştı.

Dün size bildirdiğimiz haberde ise Vince Zampella ve Jason West, EA'in de desteğiyle Respawn Entertainment'i kurmuştu. Ve bugün... Infinity Ward'da yaprak dökümü sürüyor. Çünkü iki önemli yapımcı daha; Jon Shiring (kıdemli programcı) ve Mackey McCandlish (tasarımcı), Infinity Ward'dan istifa ettiklerini açıkladı.

Shiring, Twitter sayfasında "6 yıldır çalıştığım Infinity Ward'dan bugün istifa ediyorum, herkesi çok özleyeceğim" dedi.

Önceki bir haberimizde belirttiğimiz gibi, 22 kişilik eski 2015 çalışanı, daha önce EA'den ayrılıp yeni bir stüdyo olarak Infinitiy Ward'u kurmuş ve büyük başarılar elde etmişti. Şimdi de Infinity Ward'dan ayrılanlar tekrar bir araya gelerek gelecekte büyük işler başarma peşinde olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity Ward yanıyor!
İlginizi Çekebilir