Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Infinity Ward'un animasyon açıklaması

Infinity Ward'un animasyon açıklaması

Infinity Ward'un animasyon açıklaması
Infinity Ward'un Lead Artist'i Joel Emslie'ya göre, animasyonlar ilk planda oyunlarda gerçekçi bir his sağlıyor.

Emslie'ın yaptığı açıklama şöyle: "Öncelikle animasyonları becerebilmek lazım. İnsan gözü her şeyi görür. Bir şeyin gerçek hissi vermediğini farketmek için bir harekette o kadar piksele gerek yok. Hareketin kendisi çok önemli."

Tüm yapıyı değiştirdiklerini söyleyen Emslie, konuşmasına şöyle devam etti: "Yüzleri şekillendirme tarzımız da elden geçirildi. Söz konusu olan her yeni oyunla ilerleme sağlamak ve önceki hatalardan ders almak. Fakat gerçekçi yapmak için animasyonları iyi becermek lazım."

Tüm bunlara ulaşmak için güçlü bir teknolojiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Emslie, "Texture Streaming kullanıyoruz, yardımı çok büyük" dedi.

Kaynak: www.eurogamer.de
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Uncharted2 zaten KillZone2'yi ezer geçer öyle diyim. Ne BalonZone2 ne MGS4, hepsini ezer Uncharted 2 en iyi oyundur gelmiş geçmiş!!!11!!

0 puan
MO
MK Okuru

arkadaşım parası olmayan PS3'ü övüyo ferrari'ye ayılıp bayılanlar gibi oynamadan etmeden killzone2 diyorsunuz. oyunu oynadım oyun balon, uncharted2 çıktı şahane onu deseniz neyse. killzone2 pc'ye o multiplayer'la çıksaydı pc'de kimse online oynamazdı çünkü MW2 den bi farkı yok. özentiliği bırakın koyun olmayın.

0 puan
MO
MK Okuru

killzone2 diyenler sanırım hiç killzone2 oynamadı. killzone2'yi multiplayer oynayın ve görün. şu anda insanların pc'de MW2'yi protesto etme nedenlerinin hepsi killzone2 multiplayer'ı içinde geçerli (zaten bir konsol oyunundan multiplayer ne bekleyebilirsinki, verdiğiniz örnekten oyun kültürünüz belli oluyor). single player desen MW2 ezer geçer, zaten single player'a laf boykot edenler bile söylemiyor. bizim derdimiz muştiplayer ve oyunu orijinal almayıp tepkimizi göstereceğiz..

0 puan
MO
MK Okuru

Rezalet bir animasyon ile çıkardıkları oyundan sonra bu açıklama çok komik geliyor. Killzone 2'yi örnek alsınlar. Bir zamanlar sadece grafiği vardı diye çöp dendi Killzone 2'ye. MW2'nin online'ı var var ama grafikler çöp. Bunun ortası yok herhalde.

0 puan
MO
MK Okuru

killzone2 den sonra bunları söyledilerya.bari böyle bi açıklama yapmsınlar.

0 puan