Avengers: Infinity War'ın Super Bowl fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 5.02.2018 - 10:19
Demir Adam'ın yeni zırhı görülmeye değer

Avengers: Infinity War için artık yavaş yavaş geri sayıma geçtik. 16 Şubat'ta yayınlanacak olan Black Panther sonrası sabırsızlığımız da daha çok artacağa benziyor. Zira filmin yayınlanan yeni teaser videosu bu heyecanı şimdiden körüklemiş durumda.

Avengers: Infinity War'un yeni videosu yayınlandı

Amerika'nın en büyük spor organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişinin izlediği Super Bowl sırasında yayınlanan Avengers: Infinity War videosunda birçok önemli sahneye yer verilmiş. Zaten bu kısa teaser videosuna baktığımızda benzer sahnelerin devamları olsa da genelde yeni sahnelere yer verilmiş. Demir Adam, Spidey ve Doctor Strange ile açılış yapan video daha sonra Vision ve Scarlet Witch ikilisi ile devam ediyor ve seriden aşina olduğumuz birçok karakteri görüyoruz. Bu karakterlere bu film için ilk defa gözğken Nebula da dahil.

Tabi fragmanda Örümcek Adam'ın uzaya doğru yükselişi ve Iron Man'in yeni zırhı gibi önemli detaylar da var. Kaptan Amerika'nın koluna geçirdiği yeni kalkanını da unutmayalım. 27 Nisan'da gösterime girecek olan filmin bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 12:06
Damn it! So crazy Man!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War'ın yeni videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir