Kahramanların koştuğu sahne Infinity War'da neden yer almadı?

Ersin Kılıç 8.05.2018 - 11:28
Yönetmen malum sahneyi açıkladı

Öncelikle her zaman olduğu gibi filmi izlemeyenler için Spoiler uyarısı yapalım. Rekora koşan Avengers: Infinity War, 2 milyar sınırına doğru giderken film hakkında yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Filmi izlediyseniz fragmanlarda yer alan bazı sahnelerin filmde olmadığını da fark etmişsinizdir. Özellikle Kaptan Amerika'nın başını çektiği bir grup kahramanın kameraya doğru koştuğu sahne bu konuda en çok merak edilen sahnelerin de başında geliyor. Üstelik bu sahnede Hulk'ı dahi görmüştük. Peki bu sahne filmde neden yer almadı?

Avengers'ın malum sahnesi filmde neden yoktu?

İşte bu konuda açıklama filmin yönetmenlerinden biri olan Anthony Russo'dan gelmiş. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Russo, fragmanlarda sürekli karşımıza çıkan bu sahnenin sadece fragman ve filmin tanıtımları için çekildiğini belirtmiş. "O sahne...sizin gördüğünüz hali ile filmde hiçbir zaman olmadı. Sahnenin bu versiyonu film için değil, filmin fragmanları için çekildi" sözlerini sarf eden Anthony Russo, merak edilen sorunun cevabını da böylelikle vermiş.

"Fragmanda neler göstereceğinize dikkat etmelisiniz. Çünkü fragmanı izlediğinizde aslında filmde neler olacağını görmüş oluyorsunuz" diyen Russo, böylelikle değişikliğin nedenini de bir nevi açıklamış. Açıkçası fragmanlardan tüm konuyu öğrendiğimiz anlardan sonra Infinity War özellikle sürpriz, daha doğrusu beklenmeyen sonu ile beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 10:31
sonu çok da sürprizli değildi açıkçası; "SPOILER"!!!!!







Filmin sonunda olan şeyler disneyin ve marvelın açıkladığı film anlaşmaları dolayısıyla bütün inandırıcılığını kaybediyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 12:35
bence ilerde zaman taşını elegecirip zamanı geriye alacaklar ondan sonra bu sahneyi görecez
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 22:42
Haberi oku. Bu sahne fragman için çekildi demiş adam. Sadece fragman.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 16:03
Bu çoğu film için yapılan ama yanlış bişi fragmanın amacı zaten fikir vermek film hakkında benzer durum thor ragnorok içinde yapılmıştı; bence bu açıklama yaptıklarını haklı göstermez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 12:42
Katılıyorum. Birtakım filmler var ki fragmanlardan bütün filmi anlayabiliyorsun. Russo kardeşler ise güzel bir işe imza attı. Her gün Youtube'a onlarca teori videosu atıldı fragmanlar üzerinden. Hiçbiri tutmadı. Bu da takdir edilesi bir durum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 12:40
Bence izleyiciyi kandırmaya da meyilli bir fragman. Bence yanlış bir politika.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War'un o meşhur sahnesi filmde neden yoktu?
İlginizi Çekebilir