Inhumans dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 30.08.2017 - 09:47
Dizinin başlamasına sadece birkaç gün kaldı
Sinematik evrende ilk olarak Agents of S.H.I.E.L.D. dizisi ile işlense de asıl hikayenin anlatılacağı Inhumans dizisi için sadece birkaç gün kaldı. Marvel'ın uzun süredir tanıtımlarına hız verdiği projesi Inhumans için yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu fragmana genel olarak baktığımızda dizinin ana ilerleyişi ve karakterleri üzerine durduğunu da görüyoruz.

Fragman odak noktasında ise tabi ki her zaman olduğu gibi hikayenin belkemiğini oluşturan kardeşler arası mücadeleye yer verilmiş. Game of Thrones dizisinde Ramsey Bolton karakterini canlandıran Iwan Rheon'un canlandırdığı Maximus ve Black Bolt arasındaki çekişme dizinin bu yeni videosunda da kendini gösteriyor. Anson Mount'un Black Bolt karakterine hayat vereceği dizide ayrıca Serinda Swan'ı Medusa rolü ile izleyeceğiz.

1 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak olan Inhumans projesi toplamda 8 bölümden oluşacak. İlk iki bölümünün IMAX olarak sinema salonlarında da gösterileceği açıklanmış ve daha sonra televizyonda kalan 6 bölüm ile birlikte yayınlanacağı belirtilmişti. Dizinin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2017 01:56
Meeeeeh
Kalan Karakter: 300 Gönder
Inhumans dizisinin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir