Inhumans için yeni fragman yayınlandı

Hakan Hervenik 21.07.2017 - 10:53
San Diego Comic con 2017'de yayınlanan yeni fragman'da, Inhuman'ları daha yakından görüyoruz.
Agents of S.H.I.E.L.D.'ile izleyicilere tanıtılan, Marvel'ın sevilen çizgi romanlarından Inhumans'ın, dün başlayan San Diego Comic Con 2017'de yapılan Marvel panelinde fragmanı yayınlandı. Inhumans, Kree'ler tarafından DNA'sı ile oynanmış insanlardır ve hiç bir Inhuman'ın aynı süper gücü yoktur.

Inhumans için yeni fragman yayınlandı
Terrigen Mist dediğimiz bir güce maruz kaldıklarında evrim geçirip güçlerini alan bu topluluk, Marvel evreninde aslında büyük bir role sahiptir. Kralları olan Black bolt daha annesinin kardındayken terrigen mist'e maruz kalmış ve bu yüzden çok güçlü olarak dünyaya gelmiştir. Sesi ile sonic dalgalar yaratan Black bolt , gücünü kontrol edemediği için diğer Inhuman'lar tarafından ses geçirmez bir odaya hapsedilmiş ve gücünü kontrol etmesi için enejiyi toplayan bir zırh verilmiştir. 19 yaşına kadar burada eğitim almış ve gücünü tamamen kontrol etmeyi öğrendiğinde Inhuman'ların içine tekrar alınmıştır. Fısıldayarak bile bir şehri yok edebilecek güce sahip olan Black Bolt zamanla zamanla Inhumans'ların kralı da olur.

Dizide insanlardan saklanarak yaşayan topluluk, Black Bolt'un kardeşi olan Maximus tarafından yapılan darbeden son anda kaçarak yeryüzünde saklanırlar. İnsanlarla sürpriz ilişkiler kuran topluluk, hem insanlığı hem de dünyayı kurtarmak istediklerini kanıtlamaya çalışırlar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Citarn
Citarn 23.07.2017 18:02
Black Bolt ve Medusa'yı oynayan aktörleri çizgi romandaki hallerine benzetemedim açıkçası.Medusa daha çok mankene benzemiş ruhsuz ruhsuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2017 11:16
türklermi çekmiş diziyi ? koskoca marvelin yaptığı bumu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Inhumans için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir