Injustice 2'nin yeni karakteri Atom için oynanış videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 7.12.2017 - 14:15
Atom gerçekten de eğlenceli görünüyor

Injustice 2, yılın en başarılı dövüş oyunlarından birisi oldu. DC'nin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren oyun, grafikleri ve oynanışı ile dikkat çekmekte. Geçtiğimiz ay PC platformuna da gelen oyun. Yine geçtiğimiz haftalarda üçüncü DLC'si olan Fighter Pack 3'ü duyuran NetherRealm, bu paketin ilk kahramanı olan Atom'u oyuna ekledi. Oynanışı ile büyük ilgi çeken karakter, küçüldüğü zaman saldırması gerçekten zor bir karakter oluyor. Dövüş sırasında büyüyemeyen karakter, özel saldırısı sırasında devasa oluyor. Olur da oyunda karşınıza Atom gelirse, şimdiden iyi şanslar. Aşağıdan Atom'un yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Injustice 2'nin yeni karakteri Atom'un oynanış videosu yayınlandı

ATOM Kimdir?

Ray Palmer, yani Atom bir bilim adamıdır. Geliştirdiği bir kemer ile atom boyutuna kadar küçülebilen veya devasa bir boyuta ulaşabilen Atom, 1961 yılında DC evrenine adım atmıştır. Yalnız, Injustice 2'de göreceğimiz Atom, Ray Palmer olmayacak. Onun yerine öğrencisi Ryan Choi'yi göreceğiz.

Injustice 2, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için mevcut. Ayrıca, Oyunun tüm DLC'lerini içeren Injustice 2: Ultimate Edition da tüm platformlarda satışta.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 14:59
Kanka Namco oyunu açıklamış, My Hero Academia: One's Justice
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 7.12.2017 14:43
Oynayan için çok entersan karşısına gelen için çok gıcık bir karakter olacak belli. Gerçekten eğlenceli bir oynanışa sahip gibi görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Injustice 2 için Atom oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir