1/2

Insane 2

Hasan Uğur Nayır 20.10.2011 - 17:35
Delice yarışlar bir yere kadar!
Platformlar PC
Insane 2
  • Yapımcı - Yayıncı Targem Games - Game Factory Interactive
  • Çoklu Oyuncu: Var
  • Oyun Türü: Yarış
  • Sistem Gereksinimleri
Merlin Puanı 60
Artılar En başlarda oldukça eğlenceli ve zaman geçirici, bazı ince detaylar hoş duruyor
Eksiler İlk zamanlardaki eğlencesini koruyamıyor, ilginç grafiksel hatalar göze çarpıyor
Insane 2, ikinci oyun, ancak birincisi? Evet, hatırlıyorum. Az çok aklıma geliyor. Ama fazla akılda kalıcı değildi. 10 sene önce piyasaya sürülmüş ve zamanında hiç de fena olmayan puanlar almıştı, sadece almakla kaldı. Daha sonra tozlu raflardaki yerine çekildi. Insane 2’de yapımcı olarak Targem Games yer alıyor. Oyunda çeşitli yarışlarda ilk üçe girmeye çalışıyoruz. Bunu da yaparken dere, tepe demeden kendi yolumuzdan gerçekleştiriyoruz.

Büyük yarış başladı!


Yapıma girdiğimizde bir profil seçmemiz gerekiyor. Championsship başlığı altında; Competitors Challenge, World Tour, Manufacturers Contest ve Pro Club bulunuyor. Bunlardan en başta sadece Competitors Challenge açık, diğerleri ise kilitli durumda. Aynı durum araçlar ve diğer aktiviteler için de geçerli. Başarılı oldukça kilitler açılıyor. 4X4’ten, SUV ve kamyonetlere kadar altı farklı sınıftan, toplamda seçebileceğimiz 18 farklı araç var.

Insane 2
Insane 2’de Eurasia, Amerika, Afrika ve Antarktika kıtalarında 20 farklı mevkide, 170 yarış bizleri bekliyor. Güzergahımızdaki belirli yoldan illaki gitmemiz gerekmiyor, ancak Checkpoint noktalarının her şekilde içinden geçmemiz lazım, dışından giderek olmuyor. Eğer bunu yapmazsak, bu sefer Checkpoint’i geçmemiş sayılıyoruz. Daha hızlı gitmek için kullandığımız Nos’umuz da eksik edilmemiş.