inSANE: Ya üç, ya hiç!

Murat Halilbeyoğlu 7.03.2011 - 11:53
Bu oyunun devamı gerçekçiliğe bağlı
Bildiğiniz gibi THQ, herkesi meraklandıran yeni korku oyunu inSane için hikayesinde ve kurgusunda ünlü yönetmen Guillermo del Toro'yu kullanıyor, ancak daha önceden üçleme olacağı duyurulan oyundaki serinin devamı tamamen ilk oyunun başarısına bağlı olacak.

GDC'de konuşan THQ patronu Danny Bilson "Oyunu üçleme yapma gibi bir isteğimiz mevcut ancak eğer ilk oyun başarısız olursa o zaman üçleme yapmayacağız. Bu kadar basit" dedi.

Her ne kadar yapılan açıklamanın sonucu bariz gibi gözükse de Bilson bir üçleme işinin nasıl gerçekleşeceği konusunu Hollywood filmleri ile örnekledi.

inSANE: Ya üç, ya hiç!
"Eğer Avatar bir fiyasko olsaydı o zaman iki devam filmi hazırlanmazdı. İlk Matrix filmi sevilmeseydi ikinci ve üçüncü filmi göremezdik. Dolayısı ile ikinci ve üçüncü oyunu görmek için ilk oyunun başarılı olması gerekiyor. Bunu cehalet olarak görmemek lazım eğer bir üçleme planlıyorsanız o zaman gerçekçi olmanız gerekli."

Yapımcı firma Volition'un başkanı Mike Kulas da konu hakkında "Planlamak size çok maliyet çıkartmaz. Dolayısı ile şimdilik sadece plan yapıyoruz, gelecek oyunlar için herhangi bir varlık ayırma dururumuz bulunmuyor" dedi.

inSane'in ilk oyunu 2013 yılında çıkacak ya da en azından öyle planlanıyor ve eğer her şey plana uygun giderse serinin tümü 10 yıl sonunda tamamlanmış olacak.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
inSANE: Ya üç, ya hiç!
İlginizi Çekebilir