InSANE'e dahi yönetmen

Murat Halilbeyoğlu 13.12.2010 - 15:40
Çıkmasına daha 3 yıl olan oyun Del Toro imzasını taşıyacak.
THQ'nun Guillermo del Toro'nun imzasını taşıyan InSANE oyunu, bu haftasonu VGA'da duyuruldu. Guillermo del Toro HellBoy ve HellBoy 2 gibi filmleri yönetmişti.

Korku/gerilim türünde olacak oyun şu sıralar Saint's Row'un yaratıcısı olan Volition stüdyosu tarafından geliştiriliyor ve 2013'te piyasaya çıkması bekleniyor. Volition, üçleme olarak düşünülen InSANE'in emsalsiz bir sinematik tecrübesi yaşatacağını ve oyunlardaki hikaye anlatımını baştan yaratacağını belirtirken del Toro'da ilk bölümün oyuncularda kendi âhlak değerlerini ve gerçekliliklerini düşünmelerine sebep olacağını belirtiyor.

Del Toro bu oyun için yardımcı yaratıcı yönetmen görevini üstelenecek ve THQ'nun patronu Danny Bilson, kurgu gelişim yönetmeni Paul DeMeo ve oyunun geliştiricisi Volition ile birlikte çalışacak.
Bilson konu hakkında " THQ dünyanın en yetenekli sanatçılarını buluyor ve onlara sağladığımız kaynaklarla oyun tecrübesinde yenilikler yaratıcı oyunlar tasarlıyor. Guillermo sadece inanılmaz yetenekli bir yazar ve film yönetmeni değil, aynı zamanda çok arzulu bir oyuncu ve biz onun yetenekleini burada sergilemesinden büyük heyecan duyuyoruz. İnanıyoruz ki onun eşşisz bakış açısı sayesinde görsel olarak dudak uçuklatıcı bir maceralar oluşturacağız" diyor.

Del Toro'da konu ile ilgili "Bu yeni video oyunu serisi ile oyuncuları daha önce hiç olmadıkları yerlere götürmeyi istiyorum, öyle bir yer ki bütün eylemleri onların kendi âhlak değerlerini ve gerçekliliklerini sorgulayacak".

Korku oyunlarının son birkaç yıldır revaçta olduğu malum. Ancak en son Lara Croft'un yeniden yaratılışında duyduğumuz bu yeni sinematik teknolojisinin gerçekten ne kadar işe yarayacağını merak ediyoruz.

İşte InSANE'in videosu:


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
InSANE'e dahi yönetmen
İlginizi Çekebilir