İnsanları yönetmek yetmedi, sıra hayvanlarda

Berkant Jeff Akarcan 23.08.2011 - 15:22
Bakalım evcil hayvanlarımız ne alemde?
EA Business Area’da NFS: The Run ile Battlefield 3’ün arasında önünde pek de sıra olmayan bir oda vardı, kapısında Sims 3: Pets logosu vardı. BF3 randevusunu beklerken, girip deneyeyim dedim oyunu. Hem Gamescom’a gitmeden önce Facebook’ta sapık gibi The Sims: Social oynamaktan içimdeki Sims aşkı kabarmıştı.

İnsanları yönetmek yetmedi, sıra hayvanlarda
Haziran başında duyurulan ek paket Pets’in Xbox 360 geliştirme sorumlusu Aaron Corners ile beraber oyunu deneme imkanı bulduk. Kinect’in tüm avantajlarını kullanıyor The Sims 3: Pets, dolayısıyla tüm oyun deneyimimizi ses kontrolüyle başka bir boyuta taşıyabiliyoruz. Gerçek hayatta hayvanlarımızla nasıl konuşuyorsak; “otur, kalk, kaz, koş getir bobi” diye oyundaki hayvanımızla konuşabiliyoruz. Kedinin köpeğin yanı sıra, seride ilk defa AT yetiştirebiliyoruz. Pets’in en güzel yanı, sadece Simleri kontrol ederek hayvanlarımıza komut vermenin yanı sıra, direkt olarak hayvanımızı yönetebiliyoruz. Hayvan yaratma ekranı bir insan Sim yaratır gibi detaylı, karakterine kadar her şeyini belirleyebiliyoruz.

Sims 3: Pets her platform için ayrı anlayışla geliştiriliyor. PC’de klasik Sims kontrolleriyle oynuyorken, yukarıda verdiğim örnekteki gibi Kinect ile ses kontrolü yapabiliyoruz. Oyun 21 Ekim’de tüm platformlar için piyasada olacak.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
İnsanları yönetmek yetmedi, sıra hayvanlarda
İlginizi Çekebilir