Inside, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 24.12.2020 - 19:08
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Kasvetli tarzı, ortam müzikleri ve sarsıcı atmosferiyle eleştirmenlerin oldukça beğenisini kazanan, heyecan dolu aksiyonu zorlu bulmacalarla birleştiren, hikayeye dayalı, karanlık bir platform oyunu olan INSIDE, 25 Aralık Cuma günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunda terk edilmiş ve yalnız, bir çocuk kendini karanlık bir projenin merkezine çekilmiş bir halde buluyor. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Inside, Epic Store'da ücretsiz

Playdead’in ödüllü bağımsız macera oyunu INSIDE, Epic Store'da ücretsiz

Playdead tarafından geliştirilen ve yayınlanan iki boyutlu bulmaca platform oyunu olan INSIDE, yayınlandığı 2016 yılında birçok ödüle aday gösterilmiş ve yılın en iyi bağımsız oyunu ödülünün de sahibi olmuştu. Unity grafik motoruyla geliştirilen oyun, aynı yıl içerisinde hem Xbox One hem de PlayStation 4 için piyasaya çıktı.

INSIDE

Yapımcı firmanın başarılı oyunlardan Limbo benzeri bir başlangıç ile başladığımız oyunda, kırmızı tişörtlü genç bir karakteri canlandırıyoruz. Hikâye anlatımı olmayan yapımda, kendimizi karanlık bir ormanın içerisinde yalnız bularak başlıyoruz. İlerledikçe birbirinden farklı distopik mekanlarda bulmacaları çözüyoruz. Bu mekanlar içerisinde ormandan terkedilmiş şehire, su altından laboratuvarlara kadar farklı ve bunaltıcı mekanlar var. Oyun hiçbir şekilde bize bu mekanlarda neden bulunduğumuz hakkında ipucu vermiyor. Görsel ve sanatsal anlatımı çok güçlü olan yapım, hikâyenin yorumlanmasını tamamen size bırakıyor. Müzikal anlatımı da bir o kadar başarılı olan yapım sizi atmosferden hiçbir zaman koparmıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
bioshock1981
bioshock1981 26.12.2020 10:29
Bende yoktu iyi oldu. Listedeki en iyi oyun olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2020 13:45
Yeni rayman oyununu niye çıkarmıyolar
Mesela inside'ninde yenisi gelsin neyi bekliyolar
Bak oddworld Soulstrom geldi bunlar halen neyi bekliyolar
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2020 15:14
Raymanın ilk oyunu müthiş bir serüvendi keşke yeni nesil grafikle yapsalar bile dünya satardı.. Sonra Legends oyunu fena değildi güzeldi ama o ilk çıktığında yokmu ps1 de bitirmek için ne uğraşmıştım..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2020 21:22
daha önce verdi epic pffff
Kalan Karakter: 300 Gönder
Inside, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir