Insurgency: Sandstorm bu hafta ücretsiz oynayabilirsiniz

Ahmet Özçilingir 12.12.2019 - 10:33
Gerçekçi savaş oyunlarını seviyorsanzı denemesi bedava

Insurgency: Sandstorm'un ücretsiz deneyebilirsiniz. 12 Aralık 2018'de yayınlanan gerçekçi, taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm'u 5 gün boyunca Steam üzerinden deneyebilirsiniz. Simülasyon ve arcade oynanış öğelerini barındıran Insurgency: Sandstorm strateji ve takım dayanışması seven oyuncular için başarılı bir alternatif. Insurgency: Sandstorm incelememize aşağıdan göz atabilirsiniz. Insurgency: Sandstorm Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

Insurgency: Sandstorm İnceleme

Insurgency: Sandstorm bu hafta ücretsiz oynayabilirsiniz 

New World Interactive'in geliştirdiği Focus Home Interactive'in dağıtımcılığını üstlendiği Insurgency: Sandstorm özellikle gerçekçi silah tepkileri ve ses tasarımıyla benzerlerinden ayrılmayı başaran bir yapım. İlk çıkışında teknik sorunlar barındıran yapımın gelen güncellemelerle birlikte şu an daha iyi çalıştığını söyleyebiliriz. 

"Insurgency: Sandstorm; takım oyununa dayanan, taktiksel FPS tabanlı bir yakın mesafe çatışması ve görev odaklı çok oyunculu oyun tarzına sahiptir. Büyük bir çıkış yakalayan bağımsız FPS yapımı Insurgency'nin devamı niteliğindeki Sandstorm yeniden doğdu, geliştirildi, genişletildi ve her geçen gün daha da büyüyor. Yeteneğin hakkının verildiği ve takım çalışmasının zafer kazandırdığı modern savaş anlayışının gücünü hissedin. Ölümcül silahlar, hafif zırhlı saldırı araçları, yıkıcı ağır silahlar ve bu oyun türüne korku ögesini geri getiren HDR ses teknolojisinin bulunduğu sağlam bir çatışma deneyimine hazır olun."



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency: Sandstorm bu hafta ücretsiz oynayabilirsiniz
İlginizi Çekebilir