New World Interactive, yeni oyunları için önemli bir karar aldı

Mehmet Atilla Turan 4.01.2018 - 19:12
Tek kişilik ve kooperatif oyun modları şimdilik oyundan kaldırıldı.
Insurgency, arada sırada sahip olduğu indirimlerle üstüne oyuncu çekmeyi başaran sağlam yapımlardan biri olarak sayılıyor. Sadece çevrimiçi oyuncu moduna sahip olan Insurgency, gelişmiş oynanışı ile FPS sekmesinde ayrı bir öneme sahip, hal böyle olunca oyuncu kitlesi ise devam oyunu elbette istiyor. Bunun farkında olan New World Interactive, çoktan yeni oyunun yapımına başlamıştı, fakat birkaç gün önce yayınlanan bildiri ile New World, önemli bir karar aldığını belirtti.

Tek kişilik oyunların yavaş yavaş sonu geliyor denebilir

2018 senesinde çıkması beklenen Insurgency: Sandstorm, New World Interactive'in yeni gözdesi olacak. Çıkmadan önce hayranlarına ve bekleyenlere tek kişilik ve kooperatif modlar sözü veren yapımcı ise bundan şimdilik vazgeçtiğini belirtti. "Eğer 2018 senesinde oyunu piyasaya sürmemiz gerekiyorsa elimizi daha çabuk tutmalı ve bazı şeylerden vazgeçmemiz gerek." diye belirten New World Interactive, Insurgency: Sandstorm'da ilk başta çevrimiçi modlara yoğunlaştığını belirtti. Yani anlayacağınız gibi ilk oyunun bir değişik versiyonu olacak.

Yine de hayranlarını üzmek istemeyen New World Interactive, sadece şimdilik çevrimiçi moda odaklanacağını belirtti. Çıkışından birkaç ay sonra söz verilen tek kişilik oyuncu modları ile karşılaşmamız halen mümkün.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 07:33
bizim gibi garibana ağır gelir bu oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2018 14:03
insurgency baba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 23:59
CS,Overwatch ve PUBG'nin ve multiplayer oyunların oyun dünyasına verdiği zararı hiçbir oyun veya şirket veremiyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 19:41
"Tek kişilik oyunların yavaş yavaş sonu geliyor denebilir" bunu söyleyen, oyun dünyası ve oyuncular ile pek içli, dışlı değildir. Gençleri belki ama orta yaşlı sınıfı, yalnızca çevrimiçi oynamaya yönlendirecek potansiyelde büyük bir güç yok, ki New World Interactive'in asla böyle bir gücü olmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency: Sandstorm'un yapım aşamasında kritik bir karar alındı
İlginizi Çekebilir