Insurgency'nin geliştiricisi Kanada'da yeni bir stüdyo açıyor

Ahmet Özçilingir 7.02.2019 - 15:06
New World Interactive büyüyor

Insurgency: Sandstorm'un geliştiricisi New World Interactive, Kanada'nın Calgary şehrinde yeni bir stüdyo açıyor. 2010 yılında Half Life 2 modu Insurgency: Modern Infantry Combat'ı geliştiren yapımcı firma daha sonra Insurgency ile simülasyon ve arcade oynanaış dinamiklerini bir araya getiren FPS taktiksel savaş oyunu ile oyunseverlerin beğenisini toplamıştı. Daha sonra Insurgency: Sandstorm ile takdir toplayan firma, Kanada'da yeni bir stüdyo daha açıyor.      

New World Interactive yeni dünyalara yelken açıyor

PC tarafında önemli bir oyuncu kitlesine ulaşan New World Interactive Insurgency ve Day of Infamy ile beğeni kazanmıştı. Her iki oyun da sadece PC'ye çıkmış rağmen toplamda 8 milyon adet satmıştı. New World Interactive, Kanada'da açacakları yeni stüdyo ile Insurgency: Sandstorm'u gelştirmeye devam edecek ve yeni projelere odaklanabilecek. 

18 Eylül 2018'de yayınlanan Insurgency: Sandstorm arcade ve simülasyon oynanış dinamiklerini dengeli bir biçimde bir araya getirmiş bir FPS nişancı oyunu olarak dikkat çekmişti. Takım oyunu ve taktiksel oynanışa önem veren oyunculara hitap eden yapımda, ses tasarımı da oyunun dikkat çeken dinamiklerindendi.     

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 7.02.2019 17:16
Sandstorm için hikaye modunu neden iptal ettiler anlamadım. Heyecanla bekliyordum. Taktiksel nişancı türünde singleplayer deneyim sunan oyun yok gibi birşey..
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2019 00:34
Muhtemelen bütçeleri yetmedi bende çok isterdim olmasını. İleride eklenebileceğini söylüyorlar ama.
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 22:15
oyundaki ana karakterimiz ypg'li bir kadındı,
çok fazla tepki aldılar türk oyuncular tarafından...
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 21:16
yok gibi değil yok harbiden hatta fps singleplayer bile yok denecek kadar azalmaya başladı bir cyberpunk gelecek o bayağı bir boşluğu dolduracaktır bi de dying light var işte metroya kızgınım zaten seneye steam'e geldiğinde de indirimlerde almayı düşünüyorum ama yine de alacağım serinin hatırına.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency'nin geliştiricisi Kanada'da yeni bir stüdyo açıyor
İlginizi Çekebilir