iPad'inizi direksiyona dönüştürün

Berkant Jeff Akarcan 22.11.2012 - 13:18
KOLOS iPad Gaming Wheel tablet deneyiminizi güzelleştirmeyi hedefliyor
En son duyurulan iPad A6X işlemcisiyle oldukça başarılı performanslar vermekte, özellikle de oyunlar konusunda. GPU Benchmark sonuçlarında PSVita'yı bile teorik olarak geride bırakan iPad, sadece performans olarak değil, yayılım ve kullanıcı deneyimi konusunda da oldukça avantajlı bir durumda doğal olarak. Hakeza, iPhone ve iPad çıktığından beri mobil oyunların zaptığı zıplama yadsınamaz.

Takdir edersiniz ki tabletlerde oldukça çeşitli bir oyun yelpazesi var, araba yarışları da bunlardan birisi. Bir Kickstarter projesi olan KOLOS iPad Gaming Wheel ise direkt olarak araba yarışlarını oynadığınız anları güzelleştirmek için tasarlanmış. KOLOS iPad Gaming Wheel'in en büyük artısı ise, kendisini sıradan bir florasan lambadan ayıran sabitleme özelliği.

Tasarımı düz bir yuvarlaktan öte ergonomik bir direksiyon şeklinde yapılan KOLOS iPad Gaming Wheel'i dilerseniz, bugüne dek bilgisayarımız ve konsollarımızda kullandığımız direksiyonlar gibi masaya monte edebiliyorsunuz. Tabi kendisi bir iPad tutacağı şeklinde de çalıştığı için iPad normal applerinizi kullandığınız zamanlarda da işe yarıyor.

iPad 2, iPad 3 ve iPad 4'ü destekleyen KOLOS iPad Gaming Wheel'de henüz iPad Mini desteği planlanmıyor. Zaten kendisi henüz piyasaya çıkmadı. Kickstarter projelere aşinaysanız sebebini bilirsiniz, eğer Kickstarter mantığını bilmiyorsanız; firmalar projelerini tanıtan görsel ve videolarını Kickstarter sitelerine koyuyor ve insanların bağışlarını bekliyorlar hedeflerine ulaşana kadar. KOLOS iPad Gaming Wheel'in hayata geçmesi için ise 150,000 dolar gerekiyor. Indiegogo sitesine gidip siz de bağışta bulunabilirsiniz ve en az 50 dolarlık bağış yaparsanız proje hayata geçtiğinde KOLOS iPad Gaming Wheel kapınıza gelebilir. Bağış yapmak için: https://www.indiegogo.com/koloswheel

iPad'inizi direksiyona dönüştürün
iPad'inizi direksiyona dönüştürün
iPad'inizi direksiyona dönüştürün
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
iPad'inizi direksiyona dönüştürün
İlginizi Çekebilir