1/2

iPhone eğlencesi

Burçin Aygün 2.12.2010 - 16:22
Sizi saracak sıkı oyunlar
Çizgi çizerek oynanan ve özellikle dokunmatik ekranlı araçlar üretilen oyunlar sadece eğlendirmekle kalmıyor, ilginç deneyimler yaşamanızı da sağlıyor, hem de başka araçlarla almayacağınız zevk ve eğlenceyle.

1)Fare City: Taxi Mania

Fare City: Taxi Mania'da taşınması gereken bir yolcu ile başlayan oyun bir taksi filosu ile devam ediyor. Oyuncunun görevi taksiler ekrana girdiğinde yolcuya taksiyi ulaştırabilmek. Her yol sadece bir taksinin kullanımına açık olacağı için göreviniz taksileri çakıştırmamak. Her yolcu ile birlikte hem yollar hem de şehir iyice kalabalıklaşıp tam bir furyaya dönüşüyor. Toplamda beş farklı harita var ve bazıları işin içine polis arabaları ya da trenler katarak işinizi iyice zorlaştırıyor.

iPhone eğlencesi
Classic, Rookie, Time Trial ve Carzy Cabs şeklinde dört farklı da oyun modu bulunmakta. Oyunu arzu edenler iTunes Store'a başvurup, oyunu 1.99 dolara satın alabilirler.

2)Harbour 3D

Bir liman kontolörünü oynadığınız Harbour 3D'de amacınız gelen gemileri limana doğru kontrol edip, yönlendirebilmek. Oyunun asıl amacı bolca gemiyi çarpıştırmadan limana yanaştırabilmekte. Su altında giden dalgıçlar gibi detaylarla oyuna çok hoş bir derinlikte sağlanmış. Oyunun ismi belki yanıltıcı olabilir. Oyun üç boyutlu değil ancak üç boyutlu render edildiği için harika bir derinlik hissi veriyor. Öte yandan oyuna tam olarak uyan müzikleri de büyük bir artı. Oyunu merak edenler yine iTunes Store'dan oyunu ücretsiz olarak indirebilirler.

iPhone eğlencesi