1/6

iPhone/iPod'unuzda olması gereken uygulamalar

Mahmut Saral 21.05.2012 - 17:09
Bunlar sizde var mı?
Akıllı telefon ve MP3 çalar gibi cihazlar, artık gündelik yaşantımızın olmazsa olmazları haline geldi. Eskiden birçok işimizi halletmemiz için, PC'lerimizin başında kalmamız şarttı. Oysa şimdi öyle değil. Bu akıllı cihazlar için geliştirilen birçok mobil uygulama sayesinde, çoğu zaman istediğimiz yerden isteklerimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Sizler için iPhone ve iPod'unuzda bulunması yararlı olacak bazı ücretsiz uygulamaları derledik. Eğer eksikleriniz varsa, bir an evvel tamamlayın.

1. Facebook

Dünyanın bir numaralı sosyal paylaşım ağı Facebook, anlaşılır arayüzü ve birçok seçeneğiyle ücretsiz olarak AppStore'da yer alıyor. Yer bildirimlerinden, durum paylaşımlarına; video izlemekten, fotoğraf eklemelerine kadar orijinal Facebook'taki hemen her imkan, mobil sürümde de size sunuluyor.

iPhone/iPod'unuzda olması gereken uygulamalar
2. Twitter

Anlık ileti paylaşmak, "istediğiniz an, istediğiniz yerde paylaşmak" fikriyle uyuşuyor olsa gerek. Her seferinde bilgisayarınızın başına gidip, "sabah şunu yaptım, akşam bu oldu" diye yazmak yerine, olan biten her şeyi anbe an Twitter'daki takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Twitter'ın mobil sürümü de ücretsiz.

iPhone/iPod'unuzda olması gereken uygulamalar