iPhone'a Joystick!

Özgür Yıldız 4.07.2011 - 14:57
Joystick-It'le artık dokunmatik oyunlar daha kolay.
Dokunmatik ekranlı akıllı telefonlarda artık Play Station 2 kalitesinde oyunlar standart haline geldi. Akıllı telefonlar artık çift çekirdekli işlemcileri, 1GB sistem belleği ve gelişmiş grafik üniteleri sayesinde notebook'lara gittikçe yaklaşıyor.

iPhone'a Joystick!
Fakat gelişmiş görsele sahip bu güzel oyunları oynamak biraz zahmetli. Dokunmatik ekranda sanal joystick ve tuşlarla oynadığımız oyunlar, gerçek gamepad ile oynadığımız oyunlar kadar keyfli değil.

Cep telefonları için ilginç ürünler geliştiren Think Geek, kapasitif dokunmatik ekranlı telefon ve tabletler için özel bir joystick geliştirdi. Joystick-IT adlı bu ürünün, tabletler ve akıllı telefonlar için çıkmış binlerce oyunda kullanılabileceği belirtiliyor.

Oyunu oynamak için tasarlanan sanal tuş takımının üzerine yerleştirilen Joystick-IT, dokunmatik ekrana yapıştırılıyor. Bu yapıştırma işleminin ise ekrana herhangi bir zarar vermediği Joystick-IT'nin 2 farklı versiyonu bulunuyor.

Tabletlere özel versiyonunun 24.99 ve akıllı telefonlar için üretilen özel versiyonununda 17.99 $'a satışta olduğu Joystick-IT, havale ile ülkemizde de satılıyor.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
iPhone'a Joystick!
İlginizi Çekebilir