İptal Edilen Batman Oyunu

Tunay Şahin 4.04.2024 - 17:32
Monolith Productions'un iptal edilen Batman oyunu Project Apollo, Nolanverse'e dayanan ve Nemesis Sistemi ile donatılmış bir oyun olacaktı.

hiç duyurulmamış, iptal edilen Batman oyunu görselleri internete sızdı. Middle-Earth serisinin beğenilen oyunu Shadow of Mordor'un geliştiricisi Monolith Productions, aslında Gotham Şehri'nin karanlık sokaklarında geçen ve Nolanverse'e dayanan bir Batman oyunu üzerinde çalışıyordu. Project Apollo adı verilen bu gizli proje, Arkham serisinden ilham alan ve sonradan Shadow of Mordor'da göreceğimiz yenilikçi Nemesis Sistemi' ile donatılmış bir açık dünya Batman oyunu olacaktı. Ancak, Warner Bros'un iki Batman serisinin aynı dönemde var olmasına itiraz etmesiyle, bu benzersiz proje rafa kalktı.

İptal Edilen Batman Oyunu Çıksaydı Çok İyi Olabilirdi

Proje hakkında Twitter'da SpideyRanger tarafından paylaşılan görüntüler ve oynanış klipleri, Project Apollo'nun hayranların neler kaçırdığını gözler önüne seriyor. Warner Bros'un Shadow of Mordor'un yayıncısı olarak, "Arkham Knight"ın çıkışı ile çakışan bir Batman oyunu fikrine sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Ayrıca, Kara Şövalye filmlerinden alınan modellerin kullanımı konusunda Nolan'ın onayının alınamadığı söylentileri de proje üzerindeki baskıyı artırdı.

İptal Edilen Batman Oyunu Çıksaydı Çok İyi Olabilirdi

İptal edilen oyun, düşmanların oyuncuyla olan etkileşimlerinin ve karşılaşmaların zamanla evrildiği, kızgınlık ve dövüş teknikleri kazandığı, ve oyuncunun geçmiş karşılaşmalara bağlı olarak değişiklik gösterdiği Nemesis Sisteminin ilk adımlarını atmış olabilirdi. Bu yenilikçi sistemin, Batman evreninde nasıl işleyeceği merak konusu olurken, Monolith'in bu sistemi Wonder Woman oyununda kullanmayı planladığı belirtiliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 23:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 16:33
Nemesis sistemini Batman'nin nesine entegre edecktinz zaten? Batman'i dövebilen ayakçılar mafya babasımı olacaktı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 21:28
Yüzüklerin efendisi istedim ama keşke yapsalarmış Batman de olurdu. Geliştiriciler oyunları güncellemesinler yeter. İlk satın aldığım, oynayıp beğendiğim gibi kalsın, bir yıl sonra tekrar açıp oynamak istediğimde içine etmiş olmasınlar. Bu dolandırıcılık sayılır. Fiziksel kopyaya hasret kalmayalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İptal Edilen Batman Oyunu
İlginizi Çekebilir