Irma Kasırgası yüzünden Avengers filmi çekilemiyor

Hakan Hervenik 12.09.2017 - 13:34
Süper kahramanlar Irma Kasırgası için iyi bir rakip değilmiş.

Irma Kasırgası hayatı felç etmeye devam ederken, şimdi de elini sinema sektörüne attı. Deadline'ın haberine göre Marvel Studios, Amerika'da baş göstermekte olan Irma kasırgası yüzünden bir çok projesini durdurmak zorunda kaldı. Oyuncuların can sağlığı için böyle bir karar alındığı belirtilirken, Marvel'ın iki önemli projesine ara verildi.

Hollywood'u da aynı şekilde etkileyen kasırga, Marvel'ın Atlanta'da bulunan Marvel Stüdyosunu ve Pinewood Stüdyosunu etkilediği için Avengers 4 ve Ant-Man and the Wasp'ın çekimleri durduruldu. Tahliye edilen stüdyodan ise Black Widow'u canlandıran Scarlett Johansson, Ant-Man'i canlandıran Paul Rudd ve Wasp'ı canlandıracak olan Evangeline Lilly görüntülendi.

Marvel'ın Black Panther ve Captain America: Civil War gibi filmlerin çekimlerini yaptığı Marvel Studios, şimdilik bir tehlike içerisinde olmasa da Marvel alanın boşaltılmasını istemiş. Pinewood'un ses stüdyolarında ise Disney'in yeni Frozen filminde seslendirme yapan Kristen Bell görüntülendi. Çekimler sırasında Florida'yı terk edemediğini söyleyen Bell, burada mahsur kaldığını belirtti. Bakalım çekimler tekrar ne zaman devam edecek?

Marvel'ın bir sonraki projesi olan Thor: Ragnarok, 27 Ekim'de sinemalara geliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 13:58
Resim güzel kullanılmış, teşekkürler MK iyi günler :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Irma Kasırgası yüzünden Avengers filmi çekilemiyor
İlginizi Çekebilir