Iron Man 2 için ilk bilgiler geldi

Hamza Bulut 3.06.2010 - 12:31
Iron Man 2 için ilk bilgiler geldi

         Ünlü çizgi roman yazarı Matt Fraction tarafından yazılan yeni hikayesiyle görücüye çıkacak olan Iron Man 2, filmden ve çizgi romandan da tanıdık öğeler içerecek. Yapımcılar; yok edilebilir çevre, güçlü düşmanlar ve yenilikçi bire bir dövüş sistemi ile oyunculara Iron Man'in gücünü tam anlamıyla hissetme şansını sunacaklarını da belirttiler. Oyun medyayla ilk buluşmasını ise San Diego Comic-Con'daki Marvel ve Sega standlarında yapacak. Oyuncular burada oyun ile ilgili bilgiler alacak olmanın yanı sıra, Matt Fraction'dan da imza alma fırsatını yakalayacaklar.

         Iron Man 2'nin yepyeni hikayesi, önümüzdeki Iron Man filminin heyacanını da oyuna katarak oyuncuları Iron Man dünyasının derinliklerine götürecek. Ayrıca Iron Man 2 The Game'de aynı adlı filmde yer almayan Crimson Dynamo gibi destansı düşmanlarla kapışma şansına sahip olacağız. Oyunun hikayesi ise şu şekilde: Tony Stark dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için geliştirdiği teknoloji projesini hayata geçirir. Fakat dünyayı daha kötü bir yer haline getirmek isteyen düşmanları da bu teknolojiden yararlanır ve kendi savaş güçlerini yaratırlar. Sonuç olarak, Iron Man devasa düşmanlara karşı zorlu mücadelelere girmek zorunda kalacak ve tüm dünyanın kaderi onun ellerinde olacak.

         Iron Man 2 sayesinde oyunun hayranları daha zengin ve etkileşimli bir Iron Man dünyasına tanık olacaklar. Oyun bizlere, müthiş düşmanlara karşı mücadele verirken Iron Man kıyafetinin tüm avantajlarını kullanma fırsatını da verecek. Film ve çizgi romandan esinlenilerek oluşturulan oyunda hem iç hem de dış mekanlar yer alacak ve tamamiyle yok edilebilir olacak. Bu sayede savaşlar daha heyecanlı ve şiddetli olacak.

         Oyunun geliştirici takımı olan "SEGA Studios San Francisco", hayranların ilk oyun üzerine yaptıkları yorumları ve eleştirileri de dikkate alarak bire bir savaşa daha fazla odaklandıklarını ve kontrol şemasını yeniden oluşturduklarını, bu sayede oyunu daha eğlenceli bir hale getirdiklerini ve Iron Man'in gücünün daha fazla hissedileceğini belirtti.

         “Iron Man büyük bir hayran kitlesine sahip ve biz onlara beklediklerini vermeyi gerçekten istiyoruz. ilk oyun hakkındaki beğenmedikleri yönleri ve eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri yeni oyuna dahil etmek için çok zaman harcıyoruz. Ayrıca oyunu daha üst seviyeye taşıyabilmek için tamamiyle yeni olan fikirleri de oyuna ekliyoruz.” diyor SEGA Amerika'nın pazarlama sorumlusu Sean Ratcliffe. “Ünlü çizgi roman yazarı Matt Fraction tarafından yazılmış yeni bir hikaye istediklerimizi gerçekleştirme çabamızın büyük bölümünü oluşturuyor. Ve Iron Man hayranlarının oyundan beklentilerini onlara vermek gerçekten çok heyecan verici."

         Iron Man 2, 2010 yazında PC, Xbox 360, PS3, PSP, Wii ve NDS için piyasaya sürülecek.

KAYNAK
Iron Man 2 için ilk bilgiler geldi
worthplaying.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Iron Man 2 için ilk bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir