Iron Man, Avengers Assamble Alpha ile geri dönüyor

Murat Oktay 22.10.2022 - 15:22
Marvel yayınladığı bir fragman ile Avengers Assamble Alpha'yı duyurdu. Iron Man, yapımda en büyük düşman Mephisto için geri dönüyor.

Marvel Comics, Jason Aaron imzalı yeni bir Avengers çizgi romanı çıkarmaya hazırlanıyor. Avengers Assemble Alpha #1, 30 Kasım'da hem çevrimiçi hem de mağazalarda satışa sunulacak. Avengers Assemble Alpha'da, dünyanın Yenilmezler tarafından MÖ 1.000.000'dan korunduğu zamanın başlangıcından ve gerçekliğin "alacakaranlığına" kadar uzanan bir savaş göreceğiz.

Iron Man, Avengers Assamble Alpha ile geri dönüyor

Iron Man, Avengers Assamble Alpha ile geri dönüyor

Jason Aaron yaptığı açıklamada "Marvel'deki son on beş yılım boyunca, Ghost Rider'dan Thor'a kadar üzerinde çalıştığım her hikayeden parçalar içeriyor. Bütün bunlar bizi buna (Avengers Assemble Alpha'ya) götürüyor. Hayal edebileceğim en büyük Avengers hikayesi. Bu hikaye, yaratılıştan beri varolan bir süvari alayı içeriyor. "Avengers Assemble" sözleri bir dua gibi söyleyin. Sizi kurtarabilecek tek şey bu" dedi.

Avengers Assemble Alpha'nın tanıtımı için bir de video yayınlandı. Videoda IronMan, Kaptan Amerika, Thor gibi Marvel'in kahramanlarını "belki de" son büyük savaşlarında görüyoruz. Fragmanda daha önceki yapımlardan tanıdığımız birçok kahramanı gördüğümüz gibi yenilerini de görüyoruz.

Henüz çizgi roman aşamasında olsa da bize Marvel Sinematik Evreni'nin geleceği hakkında da veriyor. Filme dönüşmesini biz görebilir miyiz, o ayrı konu. Hazır film demişken, Marvel'in önümüzdeki üç senelik planları içinde bulunan Avengers: Secret Wars ve Avengers: The Kang Dynasty filmlerinin de duyurulduğunu hatırlamakta fayda var. Kevin Fiege, San-Diege Comic Con 2022'de yaptığı bir açıklamada, yeni yapımların 2025 yılında gösterime gireceğini sdöylemişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Iron Man, Avengers Assamble Alpha ile geri dönüyor
İlginizi Çekebilir