İlk filmde karşımıza çıkan Iron Man kostümü çalındı!

Nagihan Selin İnce 9.05.2018 - 22:01
Mark III kostümü kayıp

Robert Downey Jr.'un ilk Iron Man filminde giydiği orijinal Mark III kostümünün kayıp olduğunu bildirildi. Marvel, 2008 yılında ilk Iron Man filmi ile eleştirmenlerden tam not aldı ve süper kahraman filmlerini yeniden tanımlayarak on senedir genişleterek devam ettiği Marvel Sinematik Evreni'nin temelleri atmıştı. İşte bu filmde kullanılan Robert Downey Jr. tarafından bizzat giyilen kostümün ortadan kaybolması ile  Los Angeles Polis Departmanı araştırma başlattı.

Mark III kostümü kayıp, polis konuyu araştırıyor

Seri boyunca, Tony orijinal Mark I modeli ve Mark XLIV “Hulkbuster” dahil olmak üzere Iron Man takımının birçok versiyonunu yarattı - ama en ikonik görünümü ilk filmde yer alan idi kuşkusuz: Mark III. Ne yazık ki, bu kıyafetin depolandığı Pacoima, California film depolama tesisinden eksik olduğu bildirildi.

LAPD sözcüsü Rosario Herrera, basına şu anda hırsızlığın araştırıldığını ve diğer bazı eşyaların çalındığını da ekledi. Söylenene göre, 320.000 $ 'lık bir eksiklik söz konusu depoda, tüm kostüm en son şubat ayındaki sayımda yerindeymiş ama şimdi takımın başı, göğsü, bacağı ve kolları eksik. İddia edilen soygun, rutin bir kontrolden sonra tesisin sahipleri tarafından polise bildirilmiş. Soruşturmada şu anda herhangi bir ipucu yok ve diğer eksiklerin neler olduğunu bildirilmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 23:28
Downing bunuda yürütmüştür
Kalan Karakter: 300 Gönder
Iron Man'in ilk filmdeki kostümü Mark III çalınmış olabilir
İlginizi Çekebilir