İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden eSpor'a büyük yatırım

Ersin Kılıç 9.11.2017 - 12:13
Playerbros League başlıyor!

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Playerbros League ile ilk takım tecrübeni yaşamaya, 13 – 19 yaş aralığındaki liseli oyuncularla beraber rekabetin doruk noktasına ve %100’lük İletişim Fakültesi öğrenim bursunu* kazanmaya hazır mısın?

İlk ayağı League of Legends olacak organizasyon serisinde lise arkadaşlarınla takımını kur, ücretsiz katılacağın turnuvanın sonunda İstanbul Bilgi Üniversitesinden %100 İletişim Fakültesi öğrenim bursu* hakkı için çalışmalara başla!

Sadece liseli arkadaşlarınla kuracağın takımla turnuvaya dahil ol, son 16’ya kadar zorlu elemelerden geç ve Ocak ayındaki büyük final için en iyi oyunlarını ortaya koy. BİLGİ – PBL’de zorlu ön eleme karşılaşmalarının ardından uzun soluklu bir lig mücadelesi liseli oyuncuları bekliyor olacak. Lig Maçları canlı yayın eşliğinde Türkiye’nin en ünlü sunucularıyla izleyicilere aktarılacak.

BİLGİ – PBL kayıtları 15 Kasım tarihine kadar sürecek ve Ocak ayında da ligin büyük finali gerçekleşecek. Turnuva bitiminde ne kadar yetenekli olduğunu kanıtladıktan sonra gelecek olan büyük ödül için heyecanlanıyor musun?

Dur! Liseli olmayanlar sizi de unutmadık. İlerleyen dönemde sürpriz ödüller ve büyük turnuvalarla karşınızda olacağız, merak etmeyin! Yapmanız gereken tek şey sosyal medya adreslerimizi takip etmek ve siteye üye olarak turnuvalara kayıt olmak!

Playerbros turnuvaları hakkında daha fazla bilgiyi, büyük ödülü ve kayıt detaylarını önümüzdeki günlerde aşağıdaki adreslerimizden paylaşıyor olacağız. Bizi takipte kalmayı unutma! Kayıt olmak için TIKLAYINIZ!

BİLGİ – PBL Katılım Şartları

– İstanbul  Bilgi Üniversitesi – Playerbros League’e katılan tüm oyuncular 13-19 yaş aralığında lise öğrencisi olmalıdır.

– Her bir takımın tüm oyuncuları lise öğrencisi olmak zorundadır.

– Kayıt yaptırılırken tüm oyuncuların öğrenci belgesini tarama yoluyla göndermeleri zorunludur.

– Tüm takımlar birer logoya ve yedek oyuncuya sahip olmalıdır.

– Takım isimleri oyuncunun okuduğu lise ismini kesinlikle içermemelidir.

– Bir oyuncu birden fazla takımda yer alamaz.

– Uygunsuz takım ve oyuncu isimlerinin kayıtları kabul edilmeyecektir.

– Turnuva kayıtları 2048 takım ile sınırlı olacaktır.

– Belirtilen ögeler dışında yapılan kayıtlar kabul edilmeyecek ve herhangi bir ücret talip edilmeyecektir.

BİLGİ – PBL Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

– İstanbul Bilgi Üniversitesi – Playerbros League nedir?

Liseli öğrencilerin takım oluşturup rekabetin ve eğlencenin dibine vuracakları büyük ödüllü bir turnuva organizasyonudur.

– Turnuva kayıtları ne zaman?

BİLGİ – PBL turnuva kayıtlarını 15 Kasım saat 23:59’ a kadar yaptırabilirsiniz.

– Katılım ücretli mi?

Tüm katılımlar ücretsiz olup turnuva sonunda İstanbul Bilgi Üniversitesinden %100 İletişim Fakültesi öğrenim bursu* sizi beklemektedir.

– Nasıl katılırız?

Liseden arkadaşlarınızla takım isminizi, kadronuzu ve logonuzu belirledikten sonra Playerbros.com’a üye olup, BİLGİ – PBL Başvurusu bölümündeki kayıt adresine tıklayıp doldurarak kolayca katılabilirsiniz.

– Ne kadar takım olacak?

Kayıtlar 2048 takım ile sınırlı olacak ve ön eleme maçlarının ardından ikişerli lig üzerinden, toplamda 16 takım büyük final için en iyi oyunlarını ortaya koyacak.

– Turnuva online mı olacak?

Lig aşaması online olacak. Lig sonundaki dörtlü final ve büyük final organizasyon eşliğinde offline olarak gerçekleşecek.

– Kurallar nedir?

BİLGİ – PBL Turnuva Kuralları’na buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

– Turnuva sistemi nasıl olacak?

Ön eleme maçlarından galip ayrılan takımlar bir sonraki ön eleme turuna çıkmaya hak kazanacaktır. En iyi 16 takımın belirlenmesi süresi boyunca eleme mücadeleleri devam edecektir. Ön eleme mücadeleleri sonrası lig maçları canlı yayın eşliğinde oynanacaktır.

– Ödüller nedir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi – Playerbros League’in büyük ödülü, 1. takımın 5 as, 1 yedek oyuncusuna İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde %100 İletişim Fakültesi öğrenim bursu*imkanı olacak.

– Maçları nasıl izlerim?

Bazı BİLGİ – PBL maçları, profesyonel sunucu ve yorumcu eşliğinde Playerbros Twitch adresi üzerinden canlı olarak aktarılacaktır.

*Burs Koşulları

– Eğitim bursu Final Four birincisi olan takım oyuncularının gireceği ÖSYM’nin ilk merkezi yerleştirme sınavı ve/veya özel yetenek sınavı sonucunda BİLGİ İletişim Fakültesi’nde yer alan bölümlerden herhangi bir lisans eğitimine hak kazanmaları ve ilgili bölüme yerleşmeleri halinde verilecektir. Bu burs bir kereye mahsus verilmektedir.

– Eğitim bursu hazırlık sınıfı ve dört yıllık lisans dönemi boyunca %100 şeklinde verilecek olup, dört yıllık olağan lisans döneminin (sekiz yarıyıl) aşılması halinde kesilir.

– Hazırlık sınıfı için bu burslar iki akademik yıl için geçerli olup, aşılması halinde öğrencinin bursu kesilir.

– Yaz okulu burs kapsamında değildir.

– Öğrencinin not ortalaması 2.00’nin altına düştüğünde bursu kesilir.

– Disiplin soruşturması neticesinde disiplin cezası alan öğrencinin bursu kesilir.

– Öğrenci BİLGİ’nin e-spor kulübü ve takımına katılacak, BİLGİ’nin bu alanda profesyonel ligte bulunması halinde öğrenci öncelikle bu takımı tercih edecektir.

– Eğitim bursu işbu sözleşmede yer alan şartlarla beraber BİLGİ’nin güncel Burs Yönergesi’ne tabi olacaktır.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden eSpor'a büyük yatırım
İlginizi Çekebilir