İstanbul’da Valorant Champions 2023 rüzgarı esti

Basın Bülteni 29.08.2023 - 12:54
Espor tutkunları, Riot Games’in İstanbul’da gerçekleştirdiği özel bir izleme etkinliğiyle, büyük final coşkusuna Türkiye’den de ortak oldular.

Valorant’ın küresel arenadaki en iyi takımının belli olduğu Valorant Champions 2023, 26 Ağustos’ta Los Angeles’ta gerçekleştirilen büyük finalle sona erdi. Çarpıcı bir mücadeleye sahne olan final maçlarında sona gelindiğinde, ev sahibi Evil Geniuses, Paper Rex'i 3-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk unvanını kazandı.     

İstanbul’da Valorant Champions 2023 rüzgarı esti

Bu önemli mücadele, Riot Games’in hayata geçirdiği izleme etkinliğiyle, İstanbul’daki espor tutkunları tarafından da coşkuyla izlendi. 2 binden fazla katılımcının yaklaşık sabah saat 3.00’e kadar heyecanla takip ettiği final gecesi, Müze Gazhane’nin geniş etkinlik alanında gerçekleşti.     

İstanbul’da Valorant Champions 2023 rüzgarı esti

Bu yıl Valorant Champions turnuvasının dikkat çeken noktalarından biri de ülkemizin başarılı takımlarından FUT Esports'un öne çıkan performansı oldu. Farklı ülkelerden birçok takım da yetenek ve strateji odaklı, heyecan dolu mücadelelere imza attılar.  

Etkinlik kapsamında, final maçı öncesinde katılımcılar arasında düzenlenen Valorant turnuvası da büyük ilgi gördü. Ayrıca QUIZ formatında düzenlenen ödüllü Valorant bilgi yarışması da dikkat çeken bir diğer sürpriz etkinlikti. 500'den fazla katılımcının dahil olduğu yarışmada, oyuna dair bilgilerini sınayan yarışmacılar, farklı ödüllerin sahibi oldular.

Valorant Champions 2023, ev sahipliği yaptığı birçok mücadelenin yanı sıra, dünyanın farklı bölgelerinden oyuncuları ve oyun tutkunlarını bir araya getiren, küresel bir espor etkinliği olarak da akıllarda kaldı.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul’da Valorant Champions 2023 rüzgarı esti
İlginizi Çekebilir