İstanbul Üniversitesi'nden ücretsiz bir FRP etkinliği daha geliyor

Furkan Güler 7.02.2018 - 13:08
FRP tutkunları bir kez daha bir arada

İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazya Kulübü tarafından belirli aralıklar ile gerçekleştirilen HUB isimli etkinliğin yenisi gerçekleştirilecek. FRP ve masa oyunları tutkunlarını bir araya getiren İstanbul Üniversitesi, bu sefer HUB etkinliğini farklı bir temaya sokacak. Roma İmparatorluğu teması ile birlikte oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan etkinlikte eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

İstanbul Üniveristesi Öğrenci Yemekhanesi’nde geniş bir alanda iki kata yayılarak gerçekleşecek etkinlikte fuaye alanında figür, dekor, çizim ve alt-kültür alanına hitap eden herhangi bir sanat ve zanaat alanına mahsus stantların bulunacağı etkinlikte bu alanla birlikte Kutu Oyunu ve Masaüstü Rol Yapma Oyunları için iki ayrı kat bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi'nde FRP şöleni

Kutu Oyunlarında zengin seçeneklerle ve fuarlarda görev alan kuralları ezbere bilen ekibiyle daha önce hiç oynamamış olsanız bile sizi bir günde Kutu Oyunu sevdalısı haline getirebilecek eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Üst kattaki Rol Yapma Oyunu alanında ise tecrübeli oyun yöneticileri “Roma İmparatorluğu” teması ağırlıklı oyunlarıyla katılımcılara tarihi bir şölen yaşatacak. Ayrıca yine aynı katta kulübün “İstanbul Lejyonu” adına layık olarak her ay düzenlenmesi planlanan “Pugna Menstrua” adını verdiği, kendine has bir konsepti bulunan bir gladyatör rol yapma oyunu bulunacak.

Tarih: 18 Şubat 2018 Pazar
Saat: 12.30
Yer: İstanbul Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi
(Vezneciler Metro Durağından 100 Metre)
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul Üniversitesi'nden ücretsiz FRP etkinliği geliyor
İlginizi Çekebilir