Project Jugde'ın ilk 12 dakikası sonunda oyunculara yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 9.10.2018 - 23:15
Bu Yakuza havası bir harika dostum.

Yakuza ile bilinen Toshihiro Nagoishi, şu sıralar yeni yapımı "Project Judge"ın tanıtımını yapmak ile bir hayli meşgul. İlk başta yapımcıdan farklı bir oyun beklememiz normal olabilir, fakat Project Judge'da çok ağır bir Yakuza havası duruyor. Tek fark ise bu sefer kanun adına dövüşmemizin gerekmesi olacak.

Kamurocho'da bir ömür bitirdim.

Bahsettiğimiz gibi Yakuza'ya çok benzeyen Project Judge (ya da yeni ismi ile Judge Eyes) artık tanınmış olan Kamurocho'da geçiyor. Oyuncular, özel bir dedektif olan Judge Eyes'ı yönetecek ve bulmacaları çözerek sırları açığa çıkaracak. Aniden ortaya çıkan Project Judge'ın fragmanı, başta çoğu kişi tarafından garipsenmişti. İş ciddiye bağlanınca da Project Judge, Yakuza ve Sega hayranlarının beklediği yapım haline geldi.

Project Judge'a ait yeni bir oynanış videosu ise bugün yayınlandı. Yayınlanan videoda, yapıma ait özel sahneleri, mekanikleri, telefonumuzdan neler yapabileceğimiz ve elbette hiçbir şekilde değişmeyen Kamurocho'yu görüyoruz. Aşağıda ise Project judge'a ait ilk 12 dakikayı izleyebilirsiniz.

Project Judge'un şu an sadece demo versiyonu bulunuyor ve sadece Japonya'daki oyuncular demoya erişebiliyor. Yapımın asıl çıkış tarihi ise 13 Aralık 2018 olarak belirlendi. Project Judge'un batı piyasasına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 12:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 11.10.2018 00:26
Bizim türkler yakuza serisine çok ilgisiz nedense :))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte heyecanla beklenen Project Judge'ın ilk 12 dakikası
İlginizi Çekebilir