İşte Merlin Okuru'nun yeni Batman'i

Murat Halilbeyoğlu 2.09.2013 - 10:18
"Ben Affleck sen DareDevil olmamış mıydın zaten?"
Geldik haftanın anket sonuçlarına.

Geçtiğimiz hafta sizlere süper kahramanlar dünyasının en ünlü üyesi hakkında oldukça önemli bir soru sormuştuk. Bildiğiniz gibi kısa zaman önce Ben Affleck'in yeni Batman olacağı duyurulmuştu. Christian Bale'in üç film ile gönüllere taht kurmasının ardından bu kararı beğenenler de oldu eleştirenler de biz de bunun üzerine Merlin'in Kazanı Okurları'na bu soruyu sormak istedik ve sizlere bir sürü seçenek sunduk. İşte o anketin cevapları:

İşte Merlin Okuru'nun yeni Batman'i
Anketin oldukça uzun olmasından dolayı bütün cevaplara yazıda yer vermeyeceğiz nitekim yukarıda hepsini tek tek görebilirsiniz. Lakin anketteki en çok oy alan seçenek %51 ile "Christian Bale kalmalıydı!!!!" seçeneği olmuş. İkinci sırada ise %6'lık oy ile üç seçenek bulunuyor. Bunlardan bir tanesi birinci seçeneğin zıttı olan "Bence Ben Affleck gayet iyi oldu" iken ikincisi Wolverine'e hayat veren Hugh Jackman ve tonlarca rolün hakkını ustaca vermiş olan Johhny Depp. Aslında bizler de bu ikiliden birisini Kara Şövalye zırhında görmek isterdik doğrusu.

Üçüncü sırada %4'lük oy oranı ile Chuck Norris ve Tom Cruise bulunuyor. Eğer yaşından dolayı Norris'in Batman olmayacağını düşünüyorsanız ayıp size :) Nitekim Tom Cruise da oldukça mantıklı bir seçim olabilirdi.

Lakin görünen o ki dünya ile aynı fikri MK Okurları'nın çoğu da paylaşıyor ve Christian Bale'i geri istiyor. Fakat maalesef aktörün kararı kesin gibi.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte Merlin Okuru'nun yeni Batman'i
İlginizi Çekebilir