İşte yeni GOG.com

Murat Halilbeyoğlu 27.03.2012 - 14:14
Neler değişti, yeni neler geldi
Bu sabah sizlere GOG.com'da yeniliğin bugün itibari ile başlayacağını belirtmiştik. İşte o değşiklik gerçekleşti. Peki ünlü sitede neler değişti ne yenilikler geldi?

Sitenin tasarımının değişmesi bir yana daha çok üzerinde durmak istediğimiz konu içerik ve özellikleri. Bununla ilgili, sitede yapılan duyuruda ise şunlar belirtiliyor.

"Her yıl daha da büyüdük ve dolayısı ile servisimizin elden geçirilmesi gerekti. Daha büyük demek daha çok kullanıcı ve buna bağlı olarak daha çok web sitesi özellikleri demek, daha fazla sosyal etkileşim daha fazla müşteri sevgisi. Büyük demek AAA kalitesinde yeni ve daha yeni oyunları ve daha fazla ortağı ve özellikle yapımcıları kendimize bağlamak demek."

"Her ne kadar GOG.com'un yeni bir başlangıca ihtiyacı olmasa da baharın yaklaştığı şu dönemde biraz temizlik yi gidecektir. Daha taze bir GOG demek web sitesinin görünümünün değişmesi demek ki şu hali ile daha modern bir görünüşe sahip. Öte yandan sitemizde artık Facebook, Twitter ve Google Plus ile daha etkili iletişim ve daha fazla sosyal etkileşim mevcut. My Account sayfasında  arama motorunun kullanımı, oyun kütüphanesi için yeni organizasyon seçenekleri ve en nihayetinde tamamlanan GOG.com downloader. Bu downloader ile oyunun yamalarını yan ürünlerini indirirken aldığınız oyunlarla ilgili yenilikleri de öğrenebileceksiniz.

İşte yeni GOG.com
"Yeni oyunlar demek fiyat politikasının değişieceği anlamına gelmiyor. GOG.com her zaman için üç kurala sadık kalacak; DRM yok, adil fiyatlandırma ve GOG-er'lara olan sevgimiz. Yeniden kastımız basitçe "daha yeni oyunlar" demek. Artık sitede baımsız oyunlar, ilk gün satışları ve ön siparişler bulunacak. Misal şu anda Legend of Grimrock ön siparişe açık durumda. Yine Trine, The Whispered World gibi bağımsız oyunları şimdi alablirsiniz. Spacechem, Machinarium ve Darwinia ise yakın zamanda sitede olacak."

Evet, işte yeni GOG.com'daki özellikler bu şekilde. Artık GOG.com'da da yeni çıkacak oyunları ön sipariş edebilme, daha yeni oyunları uygun fiyatlara bulabilme seçeneğini elde edeceğiz. Şimdi sıra bu yeni AAA kalitesindeki oyunların neler olacağını beklemeye geldi. 
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte yeni GOG.com
İlginizi Çekebilir