İşte yeni Ratchet & Clank Rift Apart oynanış görüntüleri

Alparslan Gürlek 22.05.2021 - 12:42
Ratchet & Clank Rift Apart için yayınlanan yeni video, oyundaki gezegenleri ve bu gezegenlerin içinde nasıl seyahat edeceğimizi gösteriyor.

Bildiğiniz gibi PlayStation 5'e özel olarak çıkacak ve donanımın gücünden sonuna kadar faydalanması beklenen Ratchet & Clank Rift Apart 11 Haziran'da çıkıyor. Oyunun içine atlamadan önce yine de etrafta ne var ne yok diye göz atmak isterseniz, geliştirici oynanış görüntüleri ve araya karışık sinematik görüntüler yayınlamaya devam ediyor. Oyun için yayınlanan son videoda, gezegenlerden bahsediyorlar. Eğlenceli anlatımıyla internet geyiği olma potansiyeli olan videoyu gelin birlikte izleyelim.

Ratchet & Clank Rift Apart gezegenleri tanıtılıyor

Gezegenleri ve oralarda dolaşmanın hızlı yollarının gösterildiği yeni fragmanda çevreyle farklı şekilde etkileşimlere girebilecek olmamız ilk göze çarpan unsur oluyor. Insomniac'ın geliştirdiği oyun PS5'in SSD'sini kullanacağından yükleme ekranları olmadan "boyutlar arası bir macera" olarak isimlendiriliyor. Oyunun son fragmanına göre gidebileceğimiz yerler arasında "yeni gezegenler, eski gezegenlerin yeni sürümleri ve eski ve yeni gezegenlerin alternatif boyuttaki sürümleri" bulunuyor. Biraz kafa karıştırıcı görünse de oyundaki zenginliği gözler önüne sürüyor.

Ayrıca fragmanda görebileceğiniz gibi Nefarious City'de duvarda koşarken, Sargasso'da bir yaratığın üzerine biniyor ve Monoloth'ta bir ray sisteminde kayarak ilerliyoruz. Bu da her gezegenin şansına münhasır bazı özellikleri olacağını ve oyuncuların bunu kullanmakta özgür olacağını gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde de yine oyun için silahlara odaklanan bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Bağlantıyı sizler için aşağıda bırakıyorum, eğer ilginizi çekerse tıklayarak izleyebilirsiniz.

Burada şöyle ince bir detay daha var. Ratchet & Clank Rift Apart için yayınlanan fragmanların sonundaki mesajlar oyunun ilerleyen dönemde PC için de çıkabileceğine işaret ediyor. Öyle ki önceki fragmanlarda oyunu "PlayStation'a özel" ya da "PlayStation 5'e özel" olarak gösteriyorken, Salı günü yayınlanan son fragmanda "PlayStation 5 konsoluna özel" olarak listeledi. Şimdi yayınlanan son fragman ise oyunu bir kez daha "PS5'e özel" olarak listeliyor.

Ratchet & Clank Rift Apart

Tabi bu küçük bir ihtimal olsa da hoşumuza gitmedi değil. Yine de resmi bir duyuru gelene kadar hiçbir şey kesin değil. Ratchet & Clank Rift Apart 11 Haziran tarihinde PS5 için özel olarak yayınlanacak ve yeni nesil fiyatlarıyla muhtemelen dudaklarımızı uçuklatmaya devam edecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 13:54
bay zurkon yine öldürmeye gelmiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 23.05.2021 19:23
Bu oyun nasıl dublaj gelmez oturup ağlayasım var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2021 01:52
aferdesinizde o robotun ne boktan bir sesi var öyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2021 13:26
Çok severim animasyon dünyasını hepsi birbirinden güzel god of war olsun last of us olsun uncharted olsun kısacası dünyadaki tüm oyunlar animasyon dünyası olduğu için çok güzel teşekkürler sony ve oyun dünyası teşekkürler gerçekten grafikler çok güzel resident evil da güzel hepsi güzel yaşasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte yeni Ratchet & Clank Rift Apart oynanış görüntüleri
İlginizi Çekebilir