Ratchet & Clank: Rift Apart için silahlara odaklanan bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 19.05.2021 - 11:07
Çıkış tarihine kısa bir süre kalan ve Türkçe altyazı desteğiyle gelecek olan Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni videolar gelmeye devam ediyor.

Son olarak uzun bir oynanış videosu ile karşımıza çıkan Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Playstation resmi hesapları üzerinden bu sefer de oyundaki silahlara ve portal geçişlerine odaklanan bir video yayınlandı. Bu videoda odaklanılan konular dışında oyunun dünyasının ve grafiklerinin ne kadar güzel gözüktüğünün de bir nevi altı çizilmiş diyebiliriz.

Ratchet & Clank: Rift Apart için oynanış videosu geldi

Videonun ilk dakikalarında silah alabileceğimiz bir istasyon görüntülerine yer verilmiş. Burada Burst Pistol, The Enforcer, Shatterbomb, Mr.Fungi, Lightning Rod ve Drillhound gibi birçok silah çeşidine yer verildiğini görüyoruz. Liste aşağı doğru iniyor ve muhtemelen oyunun ilerleyen aşamalarında bundan çok daha fazla silah çeşidi ile karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. Eğer daha önce serinin herhangi bir oyununu oynadıysanız silahların ve silah çeşitliliğinin bu seri için zaten ne kadar önemli olduğunu da biliyorsunuz demektir.

Bu silahların her birinde DualSense kontrolcüsünün farklı tepkiler verdiğini de hissedebileceğiz. Silahlar dışında platform dinamiklerine ve tabi ki oyunun ana hikayesinde oldukça önemli olan portal geçişlerine de yer verilmiş. Türkçe altyazı desteğine de sahip olan oyunun 11 Haziran'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank: Rift Apart için silahlara odaklanan bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir