It filmi için sanal gerçeklik videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 17.08.2017 - 11:45
Yahu bi durun zaten korkmaya başladık..
Çoğumuzun palyaço korkusunu tetikleyen It filmi bildiğiniz gibi yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Stephen King'in aynı isimli eserinden uyarlanan filmde, yine palyaço korkusu üzerine gidilecek. Ayrıca filmin tanıtımı kapsamında bir sanal gerçeklik videosu da yayınlandı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalar ve video şu şekilde;

Andrés Muschietti (“Mama”)’nın yönettiği, New Line Cinema’nın sunduğu, korku/gerilim filmi ‘O/It,’ Stephen King’in on yılardır okuyucularını korkutan aynı adlı popüler romanından uyarlandı.

Derry’nin kasabası Maine’de çocuklar kaybolmaya başladığında, bir grup çocuk en büyük korkularıyla, yüzyıllardır katil ve vahşet hikayeleriyle bilinen Pennywise adında şeytan palyaço ile yüzleşmek durumunda kalırlar.

Filmin başrolündeki Pennywise’ı, yani ‘O’yu, Bill Skarsgård (“Allegiant,” Dizi “Hemlock Grove”) canlandırıyor. Filmdeki çocuk grubunu canlandıran genç oyuncular ise şöyle sıralanıyor: Jaeden Lieberher (“Midnight Special”), Jeremy Ray Taylor (“Alvin and the Chipmunks: The Road Chip”), Sophia Lillis (“37”), Finn Wolfhard ( “Stranger Things”Dizi), Wyatt Oleff (“Guardians of the Galaxy”), Chosen Jacobs (“Cops and Robbers”), Jack Dylan Grazer (“Tales of Halloween”) ve Nicholas Hamilton (“Captain Fantastic”).

Muschietti’nin yönettiği ‘O/It’ filminin senaryosu Chase Palmer & Cary Fukunaga ve Gary Dauberman tarafından düzenlenmiştir. Bir New Line Cinema yapımı olan ‘O’ filminin dünya çapında dağtımı, bir Warner Entertainment Company kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, tarafından, 8 Eylül 2017’den itibaren yapılacaktır.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
It filmi için sanal gerçeklik videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir