It Lurks Below, bugün Steam üzerinde erken erişime açıldı

Nagihan Selin İnce 25.04.2018 - 22:10
It Lurks Below, Steam'de erken erişime açıldı

Diablo'nun yaratıcılarından biri olan David Brevik'in solo projesi It Lurks Below sonunda, bugün itibari ile Steam üzerinde erken erişime açıldı. Oyun bir aksiyon-macera/rol yapma oyunu ve Terraria, Minecraft ve Diablo'nun birleşimi olarak tanımlanıyor.

David Brevik imzası taşıyan It Lurk Below erken erişime açıldı

Yapılan açıklamaya göre, It Lurks Below'un oyuncular ile beraber yapılan son beta testi sonuçları son derece olumluydu  ve bir sonraki aşamaya geçmesinde, erken erişime açılmasında hiçbir sakıncı yoktu. It Lurks Below şu anda, Steam üzerinde erken erişimde ve 32 Türk lirasına satın alınabiliyor. Yine de oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve yeniliklerin eklenmeye devam edeceğini söylemekte fayda var.

Brevik, Beta teslerde aldığı her geri bildirimi okuduğunu dile getiriyor ve oyun için yapılan tüm övgü dolu yorumlar ile övündüğünü ve mutlu olduğunu söylese de de, oyunun oyuncuların tüm beklentilerini karşılayacak bir biçimde piyasaya sürüleceğini dile getirdi. Bunun ne zaman olacağını söylemeyen Brevik, "Yakında..." ifadesini kullandı sadece.

Oyunun 2018 yılı bitmeden tamamen tamamlanacağını da düşünülenler arasında, 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Lurks Below, bugün Steam üzerinde erken erişime açıldı
İlginizi Çekebilir