It Takes Two 5 milyon satış sayısına ulaşmış

Murathan Özlü 7.02.2022 - 17:44
Bağımsız bir oyun firmasının elinden çıkan ve The Game Awards 2021'de yılın oyunu ödülünü alan It Takes Two 5 milyon kopya satmış.

Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren oyunlarından It Takes Two 5 milyon satış rakamına ulaşmış. Oyunun yapımcısı Hazelight Studios, It Takes Two'un geçtiğimiz Ekim ayından beri ise toplamda 2 milyon kopya sattığını açıkladı. Bağımsız oyun yapımcısı Hazelight'in oyunu It Takes Two 2021 yılın oyunu ödülünü almıştı.

It Takes Two 5 milyon kopya sattı

It Takes Two, Game Awards 2021'de yılın oyunu ödülü haricinde, en iyi çoklu oyunculu oyun ve en iyi aile oyunu ödüllerini de almıştı. Hazelight 13 Ekim'de, oyunun 3 milyondan fazla sattığını açıklamıştı. It Takess Two, yılbaşı tatil dönemini iyi değerlendirmiş gibi görünüyor.

It Takes Two,  Resident Evil: Village,  Psychonauts 2, Metroid Dread ve Rachet & Clank: Rift Apart gibi rakiplerin arasından sıyrılarak yılın oyunu ödülüne layık görülmüştü. Stüdyosu adına ödülü alan Hazelight Studios başkanı Josef Fare ödülü kızlarına hediye etmişti.

It Takes Two 5 milyon

It Takes Two, yalnızca oyun basını tarafından değil, sektör devlerinden de övgüler aldı. Souls oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki oyunun 2021 yılının en dikkat çeken işlerinden biri olduğunu ifade ederken, bazı Naughty Dog yöneticileri de It Takes Two'u yılın  oyunu olarak gördüklerini açıklamışlardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two 5 milyon satış sayısına ulaşmış
İlginizi Çekebilir