It Takes Two bir milyon satış rakamını geride bıraktı

Ersin Kılıç 26.04.2021 - 13:28
Eğlenceli yapısı ve oynanışı ile bu yılın en iyi oyunlarından biri olan It Takes Two bir milyon satış rakamını geride bırakmayı başardı.

Henüz 2021 yılının ortasına gelmemiş olsak bile bu yılın şüphesiz en iyi oyunlarından biri olmayı şimdiden garantileyen It Takes Two bir milyon satış rakamını geride bırakmış durumda. Daha önce Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out oyunları ile adından söz ettiren Josef Fares'in yeni oyunu çıktığı gibi yüksek puanlar alarak adından bir kez daha övgü ile söz ettirmeyi başarmıştı.

It Takes Two bir milyon barajını geçti

It Takes Two bir milyon satış rakamını geride bıraktı

Hazelight imzasını taşıyan ve EA Games çatısı altından çıkmasına karşın arkadaşınızı bedava olarak oyuna davet edebileceğiniz bir sistem kullanan It Takes Two, incelemelerden de çok yğksek puanlar almıştı. Co-op oynanışı ve dinamikleri ile sevilen oyunun atış rakamları ise Hazelight stüdyosunun resmi Twitter hesabından yapıldı.

Yapılan açıklamada "Vay, az önce It takes Two satış rakamının bir milyonu aştığını ve satışların hala iyi gittiğini öğrendik. Oyunumuza gösterdiğiniz sevgi için çok teşekkür ederiz, bunun bizim için anlamı oldukça büyük" ifadelerine yer verildi

It Takes Two merkezine bitmek üzere olan bir evliliği koyarak oyuncuları bu işbirliğine zorlayan bir dinamiğe sahip. Oyunda May ve Cody isimli bir çiftin hikayesine tanıklık ediyoruz. Bir mucize ile kendimizi oyuncak bebeklerin içine hapsolmuş şekilde bulduğumuz oyunda karakterlerin hem yaptıkları hatalar ile hem de evliliklerindeki problemler ile yüzleşmesine tanıklık ediyorduk. Oyunun incelemesine ve video incelemesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

It takes Two inceleme

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 19:44
Her kuruşu sonuna kadar hak eden, başyapıt niteliğinde bir eser. Özellikle iki kişi olarak oynayınız, oynattırınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two bir milyon satış rakamını geride bıraktı
İlginizi Çekebilir