J.K. Rowling bu sene de bir karakter ölümü için özür diledi

Nagihan Selin İnce 2.05.2018 - 21:27
Hogwarts Savaşının yıl dönümünde beklenen özür geldi

J.K Rowling her 2 Mayıs'da Harry Potter serisinden bir karakteri öldürdüğü için özür diliyor. Bunu tam dört senedir üst üstte özel olarak 2 Mayıs tarihinde yapmasının sebebi serinin hayranlarının da bileceği gibi Hogwarts Savaşı'nın yıl dönümü olması. Bu sene özür sevgili özgür ev cinimiz tatlı mı tatlı Doby için geldi. O zaman öldürmeseydin eeey J.K. Rowling madem üzgünsün öldürmeyseydin Game of Thrones'u yazan sen olsaydın her gün twitter'dan bir özür mü yazacaktın?

Hogwarts Savaşı'nın yıl dönümünde J.K. Rowling Dobby'i öldürdüğü için özür diledi

Geçtiğimiz yıllarda Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörü Remus Lupin, serinin afacan ikizlerinden George Weasley'nin diğer yarısı Fred ve çoğu ahlaki açıdan birçok tartışmanın konusu olan Severus Snape'in ölümü için özür dilemişti yazar. 

Yazar, twitter'ını gerek seri ile yeni bilgiler vermek gerekse de yapmak istediği ama son anda vazgeçtiği olaylar, karakterler gibi olguları anlatmak için sıkça kullanıyor. Genelde popüler sosyal olaylara karşı açıklamalar yaparak çoğu Harry Potter hayranını bile bu şekilde kendinden soğutmayı başardı desek yalan söylemiş olmayız galiba. 

Huzur içinde uyu Dobby.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 21:58
Kadının başarılı denebilecek tek işi harry potter oda filmleri sayesinde ün kazanan bir seri. Hal böyle olunca gündemde yer bulmak için sürekli kendisiyle ilgili insanların ilgisini çeken tek konuda konuşması normal
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 3.05.2018 12:25
Ölen ölür kalan sağlar kiminse kimindir. Benim değil o kesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 11:38
okuduğum en boş makaleydi sanırım
Kalan Karakter: 300 Gönder
J.K. Rowling yine bir karakteri öldürdüğü için özür diledi
İlginizi Çekebilir