Tom Clancy's Jack Ryan dizisinde Türk bayrakları da gözüküyor

Ersin Kılıç 31.01.2018 - 12:27
Dizinin fragmanında dikkat çeken detay

Jack Ryan, ünlü yazar Tom Clancy'nin en bilinen karakterlerinden biri. Oyuncuların da çok yabancı olmadığı ve Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six gibi yapımlardan hatırladığı Tom Clancy'nin bu ünlü karakteri sinema maceralarından sonra bu sefer de dizisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Amazon'un online yayın platformu için hazırlanan dizi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Aksiyonu bol olan bu fragmanda bizi ilgilendiren bir detay daha göze çarpıyor.

Jack Ryan dizisinde Türk bayrakları

Dizinin yayın tarihinin açıklandığı bu fragmanda ülkemizin bayrağı da net bir şekilde gözüküyor. 41. saniyede gözüken bayraklara ve o kısa sahneye baktığımızda ortamın bir mülteci kampına benzediğini söyleyebiliriz. Tam emin olmamakla birlikte Suriyeli mültecilere yapılan yardım dizide yer bulabilir gibime geliyor. Zaten dizide de CIA analisti olan Jack Ryan'ın tıpkı filmlerde olduğu gibi kendisini aksiyon içerisinde bulmasına tanıklık edeceğiz. Muhtemelen konu olarak Orta Doğu'da bulunan terörist gruplar ele alınacak. Biraz riskli bir bölge ve konu olduğunu düşünürsek umarız doğru bir şekilde ele alınır.

Bu sahne dışında dizide bazı Türk oyuncular da bulunuyor. Ağustos ayında yayınlanacak olan yapımın Imdb sayfasına baktığımızda daha önce Homeland, Prison Break ve Great Wall gibi yapımlarda da yer alan Numan Acar'ı görüyoruz. Acar dışında ayrıca bilinen oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve Aykut Hilmi gibi oyuncular da dikkat çekiyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2018 00:11
küfür edicemde yayınlamıyonuz,bu batı zihniyeti kadar hasta bir yapı yok,sanki teröristleri babanem çıkartıyor meydana,sömürün petrolleri bakalım bitince ne yapacaksınız ne bahane bulacaksınız bu sefer
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 22:45
Türkiye'yi terör destekçisi gibi gösterirlerse kan çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 17:30
Dünyanın kahramanı yine amerika
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 16:35
Zayıf bir umut ama, umulur ki doğru bir şekilde kurgulanır. Gerçi doğru ve adaletli olmakla işleri olmayanın tarihlerine bugününe bakınca pek umutlu olamıyoruz. Hollywood hizmet ettiği baronlarına hizmetine devam edecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 16:09
asdasd çıldırıcam biryerleri sömürmek ve bölmek için terörizmi yaratıyorlar,peşindende kahrolsun teröristler diye dizi film çekip duruyorlar / aywudgaıwdhapod ruh halim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jack Ryan dizisinde Türkiye bayrağı da gözüküyor
İlginizi Çekebilir