Jack Ryan'ın aksiyon dolu fragmanı beklentinizi yükseltebilir

Ersin Kılıç 17.08.2018 - 10:26
Jack Ryan, ay sonunda yayınlanacak

Ünlü yazar Tom Clancy'nin en bilinen karakterlerinden biri olan Jack Ryan, bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor . Oyuncuların da çok yabancı olmadığı ve Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six gibi yapımlardan hatırladığı Tom Clancy'nin bu ünlü karakteri Amazon'un online yayın platformu için 31 Ağustos'ta yayınlanacak. Daha önce Türk bayrağının da gözükmesi ile dikkat çeken dizinin son fragmanı, aksiyon dolu sahneleri ile beklentinizi de yükseltebilir.

Jack Ryan dizisinden yeni fragman geldi

Dizide masa başında çalışan ve aynı zamanda CIA analisti olan Jack Ryan'ın tıpkı filmlerde olduğu gibi kendisini aksiyon içerisinde bulmasına tanıklık edeceğiz. Yani karakterimiz bir nevi mecburiyetten de olsa kendisini saha ajanı olarak bulacak. Muhtemelen konu olarak Orta Doğu'da bulunan terörist gruplar ele alınacak. 

Dizide daha önceden de belirttiğimiz gibi Türk oyuncular da bulunuyor. Imdb sayfasına baktığımızda daha önce Homeland, Prison Break ve Great Wall gibi yapımlarda da yer alan Numan Acar'ı görüyoruz. Acar dışında ayrıca bilinen oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve Aykut Hilmi gibi oyuncular da dikkat çekiyor. Zaten bu videonun sonunda gözüken kişi muhtemelen Numan Acar. Bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2018 15:51
filmdeki başrol oyunucu çoooook yakışıksız olmuş kötü bir oyuncu daha sert yüz ifadesi olan daha iyi biri olmalıydı aksiyon olarak doyurucu olabilir ama oyuncular kıvamında asla doyurmuyacaktır senaryosuda kötü orta doğudan kopmaları lazım artık senaristlerin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jack Ryan'ın aksiyon dolu fragmanı beklentinizi yükseltebilir
İlginizi Çekebilir