Jade Raymond'un geliştirdiği yeni oyundan ilk detaylar geldi

Ersin Kılıç 9.07.2018 - 16:34
Güzel yapımcıdan yeni bir oyun geliyor

Oyunlarla, özellikle de Assassin's Creed serisi ile alakanız varsa eminim Jade Raymond ismini duymuşsunuzdur. Bu kadar önemli bir projenin liderliğini yapmasının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Jade Raymond'un yeni projesinden ilk detaylar da gelmeye başladı.

Jade Raymond'un yeni oyunundan ilk detaylar geldi

Assassin's Creed serisinde uzun bir süre çalıştıktan sonra Ubisoft'a veda eden Jade Raymond, daha sonra EA Games çatısı altına katılmıştı. Burada Visceral Games ile çalışmaya başlayan Raymond'un bildiğiniz gibi projesi iptal edilmiş ve EA Games ile ilgili tartışmaların da alevlenmesine sebep olmuştu. işte tüm bu karmaşadan sonra ünlü yapımcının yeni oyunundan ilk detaylar da gelmeye başladı.

Game Informer dergisi ile bir söyleşi gerçekleştiren Jade Raymond, oyunun ilk detaylarını da paylaşmış. Henüz ismi ve platformları belli olmayan oyunun dinamik bir aksiyon macera oyunu olacağı açıklanmış. Ayrıca oyunun en büyük özelliklerinden birisi de yaşayan bir dünyaya sahip olması. Bu konu üzerinde çok fazla durulduğu gibi oyundaki bu hissiyatın devamlılığının sağlanacağı da belirtilmiş. Ayrıca oyunun aksiyon dışında araştırma ve keşfetme dinamiklerine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Anlaşılan Jade Raymond, yine Assassin's Creed benzeri bir oyuna imza atmaya hazırlanıyor. Umalım da bu seride ortaya çıkan eksiklerden arınmış bir oyun karşımıza çıksın. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2018 07:57
Guzel yapimci? Baslik cinsiyetci gibi geldi. Erkek yapimci mevzu bahis oldugunda yakisikli yapimci vb. basliklar atildigini gormedim.
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2018 12:28
Güzel olduğunu cümle alem biliyor, yabancı basınlarda da geçiyor. Kadına güzel deyince cinsiyetçi mi olunuyor ya :D Şimdi Ersin atıyorum Cory Barlog için "yakışıklı yapımcı" dese buraya yazılacak yorumları tahmin edebiliyorsundur sanırım ki öyle dese "bu sefer kadınlara neden güzel demedin" denecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 22:00
Splinter Cell tarzı bir oyun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 19:26
''oyundaki bu hissiyatın devamlılığının sağlanacağı '' openworld,lootbox,multiplayer bir oyun geliyor önümüzdeki 4-5 sene içinde,attan inip eşeğe binmek bu olsa gerek ubisoft ne kadar clickbait bir firma olsada,yinede EA den kat kat iyidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 18:36
ac benzeri bir oyuna imza atmaya hazırlandığını nerden çıkardın kardeş iyi sıvamışsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 9.07.2018 16:48
Bu kadar detayla oyunun 5 yıla gelebileceğini varsayabiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jade Raymond'un yeni oyunundan detaylar gelmeye başladı
İlginizi Çekebilir