Jake Gyllenhaal’ın başrol oynadığı Division filmi geliyor.

Ahmet Özçilingir 11.06.2019 - 00:59
Oyun uyarlaması film Netflix'te yayınlanacak.

Ubisoft'un E3 2019 sunumundan oyunseverleri heyecanlandıracak bir duyuru geldi. Ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal'ın baş rollerinde yer aldığı Divison filmi duyuruldu. Divison filminin Netflix'te yayınlanacağı açıklandı.

Jake Gyllenhaal’ın başrol oynadığı Division filmi geliyor.

Netflix, Ubisoft’un Jessica Tomstain ve Jake Gyllenhaal’ın başrol oynadığı bir video oyunu uyarlaması olan “Tom Clancy’s The Division” ’filmi için Ubisoft ile anlaşmaya vardığı açıklandı. 

Deadpool 2” ve “Hobbs & Shaw” gibi aksiyon filmlerinin yönetmeni David Leitch Division filmini yönetecek.  Ubisoft'un Los Angeles Kongre Merkezi'nde gerçekleşen sunumunda filmde önemli isimlerin de yer aldığı filmin Netflix'te yayınlanacağı açıklandı. Filmin senaryosunu ise   Rafe Judkins yazacak. Hikaye yakın gelecekte Kara Cuma'da kâğıt parayla yayılan ve New York kentini yok eden ve milyonlarca insanı öldüren salgın virüsle başlıyor. Noel döneminde geçecek filmde toplumdan geriye kalan insanların kaosa sürüklenmeleri konu edilecek.  Felaket dönemlerinde faaliyet göstermek üzere eğitilmiş bir grup sivil, kalanların  kurtarılması için harekete geçecek. 

Gyllenhaal, “Brokeback Mountain” için Oscar'a aday olmuştu.  “Nightcrawler”, “Nocturnal Animals” ve “Stronger” filmlerinde rol almıştı. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2019 16:23
Jake Gyllenhaal ve oyun filmi. Hayret Jake her zaman iyi ve beyin yakan filmlerde oynardı. Oyun filminde oynaması garip.
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2019 18:05
Garip mi? Bu adam Prince of Persia filminde oynadı. Sen nerde yaşıyosun :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2019 01:22
jessica tomstain kim ya yannis olmus onu duzeltin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jake Gyllenhaal’ın başrol oynadığı Division filmi geliyor.
İlginizi Çekebilir