Jake Gyllenhaal, Iron Man'in sırrını bir buçuk sene önce öğrenmiş

Furkan Güler 24.06.2019 - 13:55
Bir buçuk sene boyunca bu bilgiyi bilmek ve kimseye söyleyememek...

Marvel sinematik evreninin artık yavaş yavaş global sinema sektörünü elinde tuttuğunu söyleyebiliriz. Her bir filmiyle gişede üst seviyelere oynayan MCU, her seferinde salonları doldurmayı başarıyor. Ortaya koyduğu karakterler ve karakterleri seyircilere pazarlama şekilleri oldukça başarılı. Hikaye konusunda da oldukça konuşulan ve sevilerek takip edilen Marvel sinematik evreni, son olarak Avengers Endgame filmiyle büyük bir hikayeyi sonlandırdı. The Infinity Saga hikayesinin sondan bir önceki filmi olan Endgame'de Iron Man'le alakalı çok büyük bir bilgi öğrendik.

Jake Gyllenhaal, Iron Man'in sırrını bir buçuk sene önce öğrenmiş

Hali hazırda filmi izlediyseniz, bu bilginin ne olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Bu sırrı ise senaristlerle birlikte çok uzun zamandır bilen bir kişi daha olduğu ortaya çıktı. Marvel sinematik evrenine yeni Spider Man filmiyle dahil olan Jake Gyllenhaal, bir buçuk sene önce rolü kabul ettiğinde arka plan hikayesini öğrendiğini belirtti. MCU'nun başından bu yana olan Samuel L Jackson'ın bile bilmediği bu bilginin Jake Gyllenhaal tarafından bilinmesi oldukça ilginç.

Filmin sonunda Tony Stark'la ilgili sahne ise oyunculara "düğün sahnesi" olarak anlatılmış. Yani oyuncular bile filmin sonunu neredeyse seyircilerle aynı vakitlerde öğrenmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jake Gyllenhaal, Iron Man'in sırrını bir buçuk sene önce öğrenmiş
İlginizi Çekebilir