James Cameron, Avatar'ın yapımcılarıyla ters düştüğünü belirtti

Furkan Güler 19.12.2019 - 14:57
Ünlü yönetmen, yapımcılarla orta yolu bulmaya çalışıyor.

Hollywood'un en çok tanınan yönetmenlerinden bir tanesi olan James Cameron, bu sıralar Avatar serisinin çekimleri üzerinde çalışıyor. Geride bıraktığımız yaz aylarını Yeni Zelanda ormanlarında ve ovalarında geçiren yönetmen, serinin büyük bir kısmının çekildiğini aktardı. Avatar 2'nin 2021 yılında vizyona gireceğini açıklayan yönetmen, filmin çekilmiş sahnelerinde değişiklik yapmak istediğini açıkladı. Ancak sahneler çoktan çekildiği için yeniden çekim aşamasında ekstra maliyet yüzünden yapımcılarla ters düştüğünü açıklayan yönetmen ortak bir yol bulmak istiyor. Yaptıkları işin çok kompleks ve karmaşık olduğunun altını çizen Cameron, mükemmeliyetçi biri olduğunu belirtti.

James Cameron, Avatar'ın yapımcılarıyla ters düştüğünü belirtti

Büyük bütçeli animasyon filmlerinin en kötü ihtimalle dört sene civarında sürdüğünü açıklayan Cameron, bu açıklamasıyla birlikte yeni Avatar filmlerinin gecikeceği konusunda da sinyaller vermiş olabilir. Eğer ilgili sahneler revize edilirse, ilk veya ikinci film muhtemelen ileri bir tarihe sarkacaktır. 

Birinci Avatar filminde tüm dünyanın ilgisini çeken James Cameron, güzel bir reklam çalışması yürütmüştü. Yeni filmlerde hikayenin devam etmesi beklenirken, son filmle birlikte hikayeye nokta koyulacağı düşünülüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
TheMuyu
TheMuyu 23.12.2019 11:03
bu durumda 2021 e yetişmez bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 19.12.2019 17:24
''ilk veya ikinci film'' değil. İkinci veya üçüncü film olacak!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
James Cameron, Avatar'ın yapımcılarıyla ters düştüğünü belirtti
İlginizi Çekebilir