James Gunn, Superman dedikodularından bıkmış

Ersin Kılıç 22.05.2023 - 15:59
DC Universe tarafını toparlaması beklenen ünlü yönetmen James Gunn, Superman konusundaki dedikodulardan bıktığını belirtti.

MCU ve DCU tarafındaki en büyük kıyas şüphesiz Marvel'ın kendi evrenindeki devamlılığı sağlamasından kaynaklanıyor diyebiliriz. Bunu bir türlü başaramayan DC tarafı bir süre önce tüm işleyişi James Gunn'a teslim ettiklerini açıklamıştı. Yeni duyurularla ve yeni bir Superman filmi ile gelen James Gunn, Superman oyuncu seçimi için ortaya çıkan haberlerden illallah etmişe benziyor.

James Gunn, Superman haberlerine artık cevap vermeyecek

Özellikle son günlerde yeni Superman filmi için birçok oyuncu seçimine dair dedikodular duyuyoruz. Öyle ki bu iş baya absürt örneklere kadar ulaşmış durumda. Zaten zaman bu dedikodulara sosyal medya hesabından yanıtlar veren James Gunn ise bu süreçten biraz sıkıldığını dile getirdi.

haber sayısının artması ve sürekli kendisine sorulmasından rahatsız olmaya başlayan ünlü yönetmen artık bu dedikodulara bir cevap vermeyeceğini belirtmiş. 

"Bu sabah saçma sapan DC söylentileriyle boğuşuyorum." diyen Gunn, sözlerine şu şekilde devam etmiş;

"Benden ya da Peter'dan gelmediği sürece hiçbir şeye inanmama kuralını tekrarlayacağım. Ancak, özellikle korkunç seçimler olmadığı sürece, saçmalıklara cevap verme geleneğini de yavaşlatacağım. (Üzgünüm, biliyorum, bu benim en sevdiğim geleneklerden biriydi).

Bunun üç nedeni var: 1) Bazı insanlar benden ilgi görmek ya da tık almak için yalanlar uyduruyor ve ben bunu teşvik etmek istemiyorum. 2) Bu sabah yüzlerce söylenti okudum. Bunlardan biri yarı doğru. Bu yüzden insanların bir şey yapışana kadar duvara saçma sapan şeyler fırlatması için bir yol olarak kullanılmak istemiyorum. 3) Superman Legacy'nin storyboard'unu yapıyorum ve zamanım yok! İyi günler!"

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2023 01:23
Remake geliyor, sakin olup Lollipop Chainsaw II için senaryo yazmasını öneririm. İlaç gibi gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
James Gunn, Superman dedikoduları
İlginizi Çekebilir